• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

MHP’den AK Parti’ye ziyaret

MHP’den AK Parti’ye ziyaret
MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, AK Parti ile referandumda aynı doğrultuda hareket etmelerini değerlendirerek, "Bu bir parti meselesi değildir. Böyle...

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, AK Parti ile referandumda aynı doğrultuda hareket etmelerini değerlendirerek, "Bu bir parti meselesi değildir. Böyle konularda siyasetin üstünde düşünmek gerekir" dedi.

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, beraberinde MHP Ordu İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Metin Kılıçarslan, Ahmet Şahin ve Ercan Akdeniz ile birlikte AK Parti Ordu İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. AK Ordu İl Başkan Yardımcısı ve SKM Başkanı Halil Öz ve İl Başkan Yardımcısı SKM Program Sorumlusu Sedat Cesur, İl Başkan Yardımcısı SKM Mali İşler Başkanı Yüksel Aydın'ın karşıladığı MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz, burada yaptığı açıklamada hem iadeyi ziyaret hem de seçim çalışmalarında yapılacak çalışmaları değerlendirdiklerini söyledi.

Yılmaz, "Bu bir parti meselesi değildir. Böyle konularda siyasetin üstünde düşünmek gerekir. Sayın Devlet Bahçeli devlet ve millet için "evet" diyorsa biz de oradayız. AB, ABD, CHP, HDP, PKK, DHKP-C, ÖDP, EMEP, TKP, FETÖ çapulcuları bütün şer güçler ittifak etmiş hayır diyorlar. Liderimizin ne kadar haklı olduğu şimdi bir kez daha da net olarak anlaşılmıştır. Daha öncede açıklama yaptık. 19 ilçe teşkilatımızla birlikte ilimizi karış karış gezecek, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacak ve savunduğumuz ilkeler doğrultusunda referandum için hemşehrilerimizin desteğini almaya çalışacağız" dedi.

"Türkiye prangalardan kurtulacak"

AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı ve SKM Başkanı Halil Öz de büyük ve güçlü Türkiye'nin kurulması, vesayetten, dış mihrakların hile ve oyunlarından, ayağına bağ olan bu prangalarından kurtulması için önemli bir seçim süreci yaşadıklarını söyledi.

Öz, "Milletin talebine AK Parti ile birlikte bu anlayışa destek veren MHP lideri devlet adamı sayın Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine "evet" demesi Ordu MHP İl Teşkilatı'nın da çalışmalara başlaması doğal olarak Ordumuz, ülkemiz, yarınlarımızın daha güçlü Türkiye inşası için oldukça önemlidir. MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz beye ve ekibine duyarlılıklarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ordu'da ve Türkiye'de birlikten kuvvet doğacak, "evet" Ordu'da tavan yapacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim