• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

MHP’de Diriliş Ve Değişim Sesleri

MHP’de Diriliş Ve Değişim Sesleri
Ülkücü Diriliş ve Değişim Grubu adına açıklama yapan Eski MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, mahkemelerin kararıyla değil, demokratik yollardan değişim...

Ülkücü Diriliş ve Değişim Grubu adına açıklama yapan Eski MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, mahkemelerin kararıyla değil, demokratik yollardan değişim yaşanması gerektiğini söyledi.

Ülkücü Diriliş ve Değişim Grubu adına düzenlenen toplantıya geçen dönemlerde parti içinde değişik görevlerde yer alanların yanı sıra eski ilçe belediye başkanları katıldı. Gurup adına konuşan eski MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, sözlerine anjiyo olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı.

Ali Yücel, fedakar, samimi ve azimli duran ülkücülerin bir çok oyunu bozduğunu belirterek, "Partimizin kurulduğu günden itibaren hiçbir karşılık beklemeden, çoluğunun çocuğunun rızkını, ekmek parasını gözünü kırpmadan harcayan, yılmadan, gecesini gündüzünü geleceğini ve hatta canını davası için feda eden, bu yaptıklarının karşılığını ise Allah'tan başka kimseden beklemeyen partililerimiz son dönemlerde bir umutsuzluk, bir çaresizlik bir bıkkınlık içerisine itilmiştir" dedi.

"TEMEL PROBLEMLERE ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ"

Türk devletini layık olduğu şekilde yönetmek isteyen ülkücülerin bir değişim istediğini kaydeden Ali Yücel, şöyle konuştu.

"Bu değişim demokratik yollardan, mahkemelerin kararıyla değil ülkücü hareketin iradesiyle olması, mahkeme salonlarında değil, büyük kongre salonlarında olması en tabii, en doğru ve en uygun hal olacaktır. Böylesi büyük ve kutlu bir dava bir genel başkanlık yarışı ile sınırlandırılmamalı, temel problemlere çözüm üretilmelidir. Zikredilen değişim isteği tabandan tavana, her bir nefere görev ve sorumluluk yükleyecek şekilde sadece ülkücüleri, partililerimizi kucaklamakla kalmayıp tüm seçmeni, milletimizin her bir ferdini kapsayacak şekilde olmalıdır. Parti içi rekabetin önünün açıldığı, parti içi demokrasinin sonuna kadar yaşandığı, ülkücüye ve ülkücünün fikrine itibar edildiği, dışarıya karşı güçlü camiasına karşı kucaklayıcı, donanımlı ve kurumsal bir siyasi yapı hakim kılınmalıdır. Ben inanıyorum ki, bu toplantının sonunda ülkücü hareket bir şölen bir toy havasında büyük salonlarından başlayarak, iktidara giden yürüyüşü gerçekleştirecektir. Genel başkanlık makamında kim ve hangi isim olursa olsun biz bu salondakiler davamıza küsmeyeceğiz, partimize küsmeyeceğiz, dün çalıştığımızdan daha çok çalışacağız."

MHP’de Diriliş Ve Değişim Sesleri

MHP’de Diriliş Ve Değişim Sesleri

MHP’de Diriliş Ve Değişim Sesleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim