• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

MHP Yeni Yönetimi Çalışmalarına Başladı

MHP Yeni Yönetimi Çalışmalarına Başladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetim kurulunu tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetim kurulunu tanıttı. Pınar, bir ay sonra seçim olacakmış gibi şimdiden çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

MHP Genel Merkezi tarafından göreve getirilen MHP İl ve MHP Merkez İlçe yönetimi partililer ile bir araya geldi. Toplantıya MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Cahit Özer, MHP Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Elmas, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kutlu, MHP İlçe Başkanları, İlçe Ocak Başkanları ve İl Genel Meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda yeni yönetimini tanıtan MHP İl Başkanı Hakan Pınar, AK Parti, CHP ve HDP'yi eleştirdi. Pınar, "Bilindiği üzere 23 Şubat Salı günü Milliyetçi Hareket Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarında bir nöbet değişimi gerçekleşmiştir. Ülkemizin içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı dönem dikkate alındığında hakikaten "Ateşten gömlek" tabiri teslim aldığımız bayrak nöbetini çok güzel ifade etmektedir. Ülkemizin asli ve kurucu unsuru olan Türk Milletinin yegane kurtuluşu Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidarındadır. Milliyetçi Ülkücü Hareketin bunu başaracak kadrosu da iktidar olma iddiası da mevcuttur. Bu meşaleyi Seçim Sathı mahalline girmeden Çanakkale'den yakıyor ve buradan önce Ülkücü Hareketin değerli Başkan Yönetim Kurulu üyesi Delege ve Üyelerine ardından Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül vermiş tüm seçmenlerine çağrı yapıyorum, hakkın adaletin ve liyakatın esas alınacağı Milliyetçi Ülkücü Hareketin iktidarı senin çalışma ve gayretine bağlıdır. Seçimi beklemeden her dava arkadaşımın sanki bir ay sonra seçim olacakmış gibi şimdiden çalışmalara başlamasını arzuluyor ve bekliyorum" dedi.

MHP Çanakkale İl Başkanlığının yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "İl Başkanı Hakan Pınar, İl Başkan Yrd. Mustafa Kutlu, İl Başkan Yrd. Levent Burak Ünal, İl Başkan Yrd. Davut Günay, İl Başkan Yrd. Necip Fazıl Bayram, İl Başkan Yrd. Yusuf Eroğlu, İl Başkan yrd. Mehmet Sökmen, İl Başkan Yrd. Fikret Güz, İl Başkan Yrd. Kemal Durmaz, İl Başkan Yrd. Murat Günay, İl Sekreteri Erdoğan Ustaoğlu, İl Muhasibi Hasan Fehmi Adanalı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ceylan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Akün, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Ak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökalp Taşçı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Arık, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Karakaya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Türkan Elmas, İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ergin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Atlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Vehbi Tayyar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Başer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çanlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Kutbir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Çelikkol, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Ata, İl Yönetim Kurulu Üyesi Saliha Kıran, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Ortaş.

MHP Yeni Yönetimi Çalışmalarına Başladı

MHP Yeni Yönetimi Çalışmalarına Başladı

MHP Yeni Yönetimi Çalışmalarına Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim