• BIST 9524.59
  • Altın 2491.401
  • Dolar 32.5083
  • Euro 34.7144
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

MHP Tekirdağ’dan Adana’ya Ziyaret

MHP Tekirdağ’dan Adana’ya Ziyaret
MHP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Emin Yıldız ve Tekirdağ Belediyesi MHP'li meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini yerinde incelemek amacıyla...

MHP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Emin Yıldız ve Tekirdağ Belediyesi MHP'li meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini yerinde incelemek amacıyla geldikleri Adana'da MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş'ı ziyaret etti.

MHP Adana İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette İl Başkanı Yusuf Baş, Trakya'dan gelen misafirlerini samimi bir ortamda ağırladı. Ülke gündeminin yanı sıra iki kente dair yerel konular üzerinde sohbet edildi. Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Emin Yıldız, Adana'ya geliş amaçlarına ilişkin şu bilgileri verdi:

"Adana ülkemizin gözbebeği illerimizden birisidir. Milliyetçi Hareket'in temelinin atıldığı bir il olması nedeniyle bizim için ayrı bir önem arz etmektedir. Ve Adana yerel yönetiminin başında, ilk kez Ülkücü, Türk milliyetçisi bir başkan bulunmaktadır. Uzunca süredir uzaktan da olsa duyduğumuz, Tekirdağ'a kadar ulaşan iddialı ve güzel hizmetleri, projeleri yerinde görmek istedik" diye konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Baş, "Adanamıza yapmış olduğunuz ziyaretten büyük memnuniyet duyduk. 2.5 milyona yaklaşan nüfusa sahip Adana işsizliğin, yoksulluğun, haksız teşvik uygulamalarının sıkıntılarını çeken, son olarak mülteci yoğunluğu da eklenen bir kent. Ama umutsuz değiliz. Çünkü hizmet için işbaşına gelen, bu konuda azim ve kararlılık sahibi kadrolar var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'nün partili-partisiz bütün ilçe belediyeleriyle uyum içinde olduğu bu sürecin hayırlı neticeler vereceğine inanıyoruz. Nitekim; ortaya konan proje ve eserler bunu teyit ediyor. Genelde üçüncü sayfa haberleriyle gündeme getirilen Adana'dan güzel izlenimlerle döneceğinize inanıyorum" dedi.

MHP Tekirdağ’dan Adana’ya Ziyaret

MHP Tekirdağ’dan Adana’ya Ziyaret

MHP Tekirdağ’dan Adana’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim