• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

MHP Samsun Milletvekili Usta Havza'da

MHP Samsun Milletvekili Usta Havza'da
MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsun'un Havza ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsun'un Havza ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

Havza Ülkü Ocağı'nda düzenlenen istişare toplantısına MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Emin İnan, ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Gündeme dair konuların görüşüldüğü istişare programında, Plan ve Bütçe Komisyonu olarak yoğun bir çalışma süreci içerisinde olduklarını belirten Usta, şunları kaydetti: "2016 yılının bütçe görüşmeleri devam ediyor. Bütçe çalışmaları kapsamında Türkiye ekonomisini rahatlatacak ve ülkenin önünü açacak hususlarda müdahalelerde bulunuyoruz. Tavrımızı net bir şekilde ortaya koymaya çalışıyoruz. Şu anda komisyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzde 11 gün sürecek bir görüşme süreci var. Gece yarılarına kadar çalışıyoruz. Bir çok konuda fikirlerimizi ve çözüm önerilerimizi belirtiyoruz. Meclis'te veya komisyonda söylediklerimize tepki verilmesine rağmen, birçok hükümet kanadına ait vekilimiz, dışarıda söylediklerimizin haklılığını bize iletiyorlar."

Ayrıca Parlamento'da, genel kurulda ve bütçe görüşmelerinde Samsun'un meselelerini de gündeme taşımaya çalıştıklarını vurgulayan Usta, "Samsun'un sosyal hayatı, ekonomisi, işsizlik sorunu, göç, tarım, sanayi ve son günlerde ortaya çıkan istihdam kayıplarını görüşüyoruz. Tarıma dayalı sanayiyi Samsun'da geliştirmek adına müdahalelerimiz oldu. İlçelerin sorunları, ilimizin markası Samsunspor olmak üzere tüm sorunları, ülkenin genel meseleleri ile birlikte Meclis gündemine taşıma gayretindeyiz, Samsun'la ilgili farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Samsun ekonomik verilerinde istenilenin çok altında kalmış ve gerilemeye de devam etmektedir." diye konuştu.

MHP Samsun Milletvekili Usta Havza'da

MHP Samsun Milletvekili Usta Havza'da

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim