• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

MHP Milletvekili Yılmaz: Ülkede kan ve gözyaşı dinmiyor

MHP Milletvekili Yılmaz: Ülkede kan ve gözyaşı dinmiyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili TBMM İdare Amiri Seyfettin Yılmaz, Türkiye'de kan ve gözyaşının dinmediğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili TBMM İdare Amiri Seyfettin Yılmaz, Türkiye'de kan ve gözyaşının dinmediğini söyledi. Yılmaz, "Adana gözyaşı dinmeyen bir kentimiz. Temmuz ayından bu yana Adana olarak 26. şehidimizi toprağa verdik." dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Milletvekili TBMM İdare Amiri Seyfettin Yılmaz, Adana'da yaklaşık 10 gündür bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulundu. İlçe teşkilatlarının yanı sıra değişik kurumları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden ikili, yer yer mahalle toplantılarına da iştirak etti. Adana'da toprağa verilen şehitlerin ailelerine de taziyede bulunan Baş ve Yılmaz, bugün il başkanlığında il divan heyetiyle birlikte sohbet etti.

Yılmaz, bir soru üzerine terörle mücadeleye ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz şunları söyledi: "Adana'da gezdiğimiz, ziyaret ettiğimiz her yerde terör birinci gündem maddesi. Adana gözyaşı dinmeyen bir kentimiz. Temmuz ayından bu yana 26. şehidimizi toprağa verdik. Ülkede kan ve gözyaşı dinmiyor. Şu bir gerçek ki; Türkiye bugün, Güneydoğu'da sadece üç-beş çapulcuya karşı mücadele vermiyor. Bunların arkasında istihbarat sağlayan, lojistik destek sunan, silah veren küresel güçler var. Bunların kimler olduğunu devletimiz de bizler de biliyoruz. Türkiye için çemberi daraltmak isteyen bir yapı var. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi Suriye'den sonra hedef Türkiye'dir. Bugün Suriye'deki terör örgütü PYD'yi ortak ilan edenler, yarın PKK için de benzer ifadeyi kullanması şaşırtıcı olmaz."

Türkiye'yi bölmekle görevli terör örgütünü bütünüyle etkisiz hale getirmek için acele edilmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Bütün imkanları seferber etmemiz gerekir. Zerre kadar bir tereddüt olmamalı. Bu noktada Türkiye'nin en büyük şanssızlığı bir ileri, iki geri giden siyasi hükümettir. Başbakan Sayın Davutoğlu'nun Mardin'de salladığı beyaz bayrak, kaygımızı ve tespitimizi doğrulayan son örnektir. Terörle müzakereye asla geçit verilmemelidir; AKP'ye oy veren vatandaşlarımız, AKP'nin milletvekilleri, AKP teşkilatları bu konuda hükümete baskı yapmalıdır."

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da, yapılan ziyaretlerde yerel hizmetlere yönelik vatandaşların beklentilerini ve değerlendirmelerini ölçme imkanı bulduklarını söyledi. Baş, "Elbette beklentiler, dilek ve temenniler var. Bunlar hayatın gerçeği ve olmazsa olmazı. Ama görülen şu ki; MHP'li belediyelerin hizmetleri büyük takdir görüyor. Hem il merkezinde hem de ilçelerde adeta hizmet patlaması yaşanıyor. En ücra yerlerde bugüne kadar yola, suya hasret kalmış köylere bile ilk kez ulaşan hizmetler alkışlanıyor." diye konuştu.

MHP Milletvekili Yılmaz: Ülkede kan ve gözyaşı dinmiyor

MHP Milletvekili Yılmaz: Ülkede kan ve gözyaşı dinmiyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim