• BIST 9548.82
  • Altın 2489.672
  • Dolar 32.4897
  • Euro 34.5883
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

MHP Milletvekili Aydın, Yakutiye Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifini Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Aydın, Yakutiye Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifini Ziyaret Etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Yakutiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Yakutiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Yakutiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koopertifini yeni kurduklarını ifade eden Yakutiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Önder, Kooperatifin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Önder, "Yüz üyemizle Yakutiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi resmen kurduk. Kooperatifimizin kurmaktaki amacımız Erzurum'da yıllardan beri Kooperatiflerde eksiklikler olduğu için Kooperatifi kurduk. Şu ana kadar 400 yüz bin TL esnafımıza faizsiz kredi kullandırdık. Erzurum'daki esnafımızın kendi Yakutiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine sahip çıkmalarını istiyoruz. Esnaflarımızın sıkıntılarını ve sorunlarını yakından bilen biriyim. Büyüyen ülke ekonomisinde güçlü bir yere sahip olan esnaf ve sanatkarımız, düşük faizli kredileri kullanarak işlerini büyütebilecek. Kullanacağı uygun faizli kredi ile rekabet gücünü artıracak, değişim ve gelişimi sağlayabilecektir. Esnaf ve sanatkarımız devlet destekli sunulan kredi imkanlarını iyi değerlendirmelidir. Esnaflarımız adına gelen sıkıntı ve sorunların sürekli takipçisi olarak çözüm noktasında kendilerine sürekli yardımcı oluyoruz. Çünkü bizler esnafımız için varız. " dedi

AYDIN," ESNAF PEMBE TABLO ÇİZMİYOR"

Erzurum'daki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koopertifinin açılmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili (MHP) Kamil Aydın, esnaflara yapılan ziyarette birçok esnafın pembe tablo çizmediğini gerçekleri anlattığını söyledi.

Aydın,"Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerini şubesinin açılması mutluluk verici bir olay. Terör olayları canımızı yakıyor. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bugün mezhep ve etnik temelli yaşanan terör olayları ile tehlikeli bir yol izlenmektedir. Terörün her türlüsü lanetlenmeli ve yok edilmelidir. Erzurum'daki müteşebbislerimizin önü açılmalıdır. Esnaf ve KOBİ desteği veriliyor ancak yenilere verilirken eskilere verilmiyor. Az kalkınmış bölgeye çok imkan temin edilmelidir. Bu doğrultuda göçün de önlenebilmesi için bürokratik engeller kaldırılmalıdır. Bir çok esnaf siftah yapmadan dükkan kapatır hale geldi. Esnaflarımıza yönelik yapılan ziyarette birçok esnafımız artık eskisi gibi pembe tablo çizmiyor. Esnaf artık iş yapamaz hale geldi. Erzurum esnafının önün açılması için teşvikler yapılması gerekir. Erzurumlu işsiz, Erzurumlu yoksul, Erzurumlu kimsesiz bırakılmıştır. ülkenin en yoksul şehirleri sıralamasında Erzurum ön saflarda yerini almıştır. Biz bu tür sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Erzurum'daki kardeşlerimiz her şeyin en iyisine en güzeline layıktır." diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim