• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel:

MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, "Kocasinan bölgesinde bulunan MHP'li ya da Ak Partili vatandaşlarımızın bilmesini istiyoruz....

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, "Kocasinan bölgesinde bulunan MHP'li ya da Ak Partili vatandaşlarımızın bilmesini istiyoruz. Bizler asla bölgemizin zararına bir konuya imza atmayız" dedi

MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, "Geçtiğimiz gün normal toplantılarımızın dışında bir olağanüstü toplantı gerçekleştirdik. Bizler Kocasinan meclis toplantılarının çoğuna eksiksiz olarak bütün meclis üyesi arkadaşlarımız katılmaktadır. Almış olduğumuz oyların hakkını orada verir gibi ifadeler kullanıp konularımızı irdelemiş durumdayız. Son toplantı normal toplantıların dışında olduğu için ehemmiyet arz ediyordu. Başkanımızla da bize gelen bu konuyu tekrardan değerlendirdik ama önümüze gelen bu konuyu değerlendirirken 1 yıl öncesindeB akanlığa sunulan bir takas konusu olduğunu gördük. Bizler Kocasinan Belediyesi meclis üyesi olarak bizler AK Partili meclis üyesi arkadaşlar da dahil olmak üzere bugün önümüze gelen konunun hiçbirimiz tarafından bilinmediğini gördük. Doğal olarak insan takas edilen bu yerlerin idari noktalarımızda 1 yıl içerisinde karara bağlanmış ama bizlere bildirilmemiş olmasını esefle karşılıyoruz. Çünkü bizler almış olduğumuz oyların vebalini burada taşıyoruz. MHP'li yada AK Partili Kocasinan bölgesinde oturan insanlar bilsinler ki hakları konusunda asla bizler zararlarına olan bir karara bizler imza atmayız. Bugün ki toplantıda biz başkanımıza bu takasın 1 yıl önce başladığını söylediğimiz de "Evet. Bizim Mustafa Çelik başkanımız döneminde müracaatımız olmuştu fakat biz bunu meclise getirmemiştik. Fakat bakanlıkta bu ifadelerimiz olur görmüş ve bu şekilde takasın gerçekleşmesi gerekiyor. Bize 15 günlük bir süre vermişler, bu süre içerisinde de biz bunu meclisimizden geçirip doğal olarak takası sizlerin yetkisi ile kullanacağız" dedi. Bizde, "Madem bizlerin yetkisi olmadan bu takas gerçekleştirilemiyorsa neden 1 yıl önce başlarken bunları bizimle paylaşmadınız" diyoruz" dedi.

Yücel, "Kocasinan Belediyesi Kayseri'de besi üzerine bir alan inşa etmek istiyor. Bunun içinde Yamula Barajı'nın üst tarafında bir bölgeyi kendisine hedef seçmiş, hazineye ait olan 4.5 milyon metrekarelik bir alanı Kayseri'mizin çok güzide bir yerinde ki parsel ve 2 adet camiyi B akanlığa sunmuşlar. Aslında görsel de bu işin bir sakıncası yok gibi. Cami konusunda bizde ortak noktadayız ve ihtiyacı olan yerlere cami yapılması noktasında bizde elimizden geleni yapıyoruz. Gönül ister ki 1 yıl önce böyle bir takas edilecek yerlerin hazinenin malı olsa dahi madem bu süreç bizim yetkimizde yürüyecek, bizlerle paylaşılıp, bizimde fikirlerimiz alınmasını isterdik. Kocasinan Belediyesine ait olan normal parsel ile ibadet yerinin ekspertiz değerinin yapılarak kamuoyuna "MHP'li arkadaşlarda bu konuda değerlendirme yapmıştır, bu değerlendirmeler neticesinde oy birliği çıkmıştır" denilsin isteriz" ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanına seslenen Yücel, "Sayın CHP il başkanı, meclislerde sizin encümenlerinizin olmamasından dolayı Kocasinan'da bugüne kadar halen sizden bir arkadaş görmüyoruz. Sizde Kayseri'de yüzde 10 oy almış bir partinin il başkanısınız. Lütfen meclislerde bizleri de yalnız bırakmayın, sizlerin de fikirlerini paylaşmak isteriz. Ön görülerinizi alıp biz bunu başkanımızla yada kamuoyu ile değerlendirip hayata geçirmek isteriz" diye konuştu.

MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel:

MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim