• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel:

MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel yaptığı değerlendirmede, "Halkımızın isteği doğrultusunda yaşam klasmanının üst...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel yaptığı değerlendirmede, "Halkımızın isteği doğrultusunda yaşam klasmanının üst seviyede olacağı bir şekilde bir çizgi oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

2015 yılını değerlendiren MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, "2014 yılında vatandaştan aldığımız görevi Adalet ve Kalkınma Partisi ile devam ettiriyoruz. 2015 yılında yapılan meclis toplantılarına halkımızdan aldığımız yetki ile katılıyoruz. Sonuçta bugüne kadar yapmış olduğumuz meclis toplantılarında muhalif olacağımız konuları nezaket ve kibar bir dille ortaya koyduk. Adalet ve Kalkınma Partili belediyelerin bulunduğu Kayseri'de eğer memleketimiz için faydalıysa onlara defaten yanlarında olduğumuzu da gösterdik. En azından Kayseri'nin faydalanacağı bütün mantıklı konuların arkasında Adalet ve Kalkınma Partili Belediye Meclis Üyelerinin olduğu bizimde imzamız var. Bunların tabi ki en önemlisi kentsel dönüşüm projesiydi. Kentsel dönüşüm projesi mahallelere kadar geldi. Kentsel dönüşüm projesinde Adalet ve Kalkınma Partisine destek veriyoruz. Neden? Bu mahalleler çok eski, yıpranmış kaldırılması lazım. Biz buradaki vatandaşlarımızın huzuru içerisinde yaşaması için elimizden gelen kararları birlikte alıyoruz. Tabi burada rant olması korkusunu taşıyoruz. Bunu meclisimizde başkanlarımızla tartışıyoruz. Sağduyularına inanıyoruz. İlerleyen dönemlerde böyle bir yanlışlıklar olursa bunu da paylaşacağız" diye konuştu.

Yücel ayrıca, "Kocasinan ilçesi son 1-2 yıl içerisinde bizim istediğimiz atakları yapmadı. Belki bizim gönlümüz çok daha fazlasını istiyor. Kocasinan'ı koca bir şehir yapalım demiştik. Belki bu beklentilerimize cevap bulamıyoruz. Başkanlarımızla da bunu görüşüyoruz. 2015 yılı bana göre Kocasinan Belediyesinde çok atakların olduğu değil de başkanımızın değişiminden kaynaklı biraz daha konulara hakim olmaya çalışmasıyla ilgili süreç yaşandı. Umut ediyorum halkımızın çoğunlukta oy verdiği bir parti olunca bizde saygı duymak zorundayız. İnşallah sonraki dönemlerde bize de bir görev verilir ise Adalet ve Kalkınma Partili arkadaşlarında aynı saygıyı bize göstermelerini bekleriz. Çünkü halkımız Adalet ve Kalkınma Partisine "siz iktidar olun" Milliyetçi Hareket Partisine ise "siz muhalif olun" demiş. Muhalifliğin buradaki amacı ne? Muhalif olan meclis üyeleri de yine halkın faydasına olan kararların altına imza atmak, halkın menfaatine zarar veren konularda da tabi ki "muhalif olun hakkımızı arayın" diyor. Biz bu anlamda 2015 yılı içerisinde önümüze gelen maddeleri uzun bir süre zaman ayırtederek geliyor, irdeliyoruz. Kendi organlarımızda parti teşkilatımızda bunlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bunları meclise taşıyoruz. Mecliste tartışma çıkartmadan halkımızın isteği doğrultusunda yaşam klasmanının üst seviyede olacağı bir şekilde bir çizgi oluşturmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim