• BIST 9524.59
  • Altın 2493.68
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.664
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

MHP Karesi İlçe Başkanlığına Mahir İnce Atandı

MHP Karesi İlçe Başkanlığına Mahir İnce Atandı
Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Başkanlığına Mahir İnce atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Başkanlığına Mahir İnce atandı. MHP Balıkesir İl Başkanlığında Başkan İnce ve yönetim kurulu üyeleri basına tanıtıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Başkanlığına atanan Mahir İnce ve yönetim kurulu üyeleri İl Başkanlığında düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı. MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı toplantıda yaptığı konuşmada, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi. Atıcı, "Proje yapacaklarsa, projelerini basın üzerinden açıklayarak, net bir şekilde ifade ederek bunu biz yapıyoruz veya devletin kurumları yapıyor diye ifade etsinler. Açık olsunlar, şeffaf olsunlar, samimi olsunlar. Buradan ifade ediyorum; Çay Deresi üzerine yapılan proje için de kaygılarımız var. Kaygılıyız. Balıkesir'de büyüyenler o Çay Deresi'nin taşkın deresi olduğunu bilirler. Buradaki ana soru şu; yarın sel geldiği zaman bu su nereye gidecek? Herhangi bir facia olduğu zaman bunu nasıl karşılayacaklar? Onun için Sayın Valimize, devletin yetkili insanlarına ve belediye başkanına buradan sesleniyorum; bu konuda net bilgilerin kamuoyuna açıklanması ve bunun yanında bilirkişilerle bu konuları tartışılarak, değerlendirme yaparak sonuca varması ve kamuoyuna açıklamasını istiyoruz. Tekrar ediyorum; yarın sel geldiğinde burada faciadan kim sorumlu olacak? Topu yine başkalarına mı atacaklar? Yani zavallı bir müdürü sorumlu kılıp, onu görevden mi alacaklar? Bu konuda düşüncelerimiz açık. Balıkesir'e hizmet varsa, biz de varız. Ama hizmet yoksa da bunları dillendirmek bizim görevimiz"şeklinde konuştu.

Mahir İnce Başkanlığındaki MHP Karesi İlçesi Yönetim kurulu Mustafa Bilsem,Zeki Demirkaya,Sabahattin Güner,Yakup Çakı,İrfan Ünsal, Mustafa Tümer,Tarık Zafer Salman,Ayşe Esender,Selim İnal, Mustafa Ediz Ünlütürk,Tahir Karaman,Çağrı Yılmaz,Rıza Baş,Orhan Sarıpınar,Sema Karaman,Özgür Demirel,Hüsamettin Tunç,Dündar Turan,Dündar Turan,Mehmet Gümüş,Hatice Sanrı,Salim Özçelik,Hülya Turan,Tuncay Doğan,Mehmet Çekiç,Mustafa Pide,İlker Söker,S.Kürşat Şeremetli ve Tolga Karakaş'tan oluştu.

MHP Karesi İlçe Başkanlığına Mahir İnce Atandı

MHP Karesi İlçe Başkanlığına Mahir İnce Atandı

MHP Karesi İlçe Başkanlığına Mahir İnce Atandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim