• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

MHP İl Başkanı Yazıcı; “Aydın Yalnız Değildir”

MHP İl Başkanı Yazıcı; “Aydın Yalnız Değildir”
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Yazıcı, MHP Erzurum Milletvekili Prof.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Yazıcı, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın'ın önce gün TBMM'nde yaptığı konuşmanın ardından yaşanan tepkilere cevap verdi.

Yazıcı, konuşa ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili sayın Kamil Aydın, Erzurum'da uzun zamandır devam etmekte olan Kentsel Dönüşüm çalışmalarının uzaması sebebiyle, Meclis kürsüsünde paylaştığı düşüncelerinden dolayı son birkaç gündür MHP Erzurum milletvekilimiz Prof.Dr. Kamil Aydın'ı gruplar halinde veya bireysel olarak bir kınama furyası başlamıştır. Tabi bizler artık Türk Milleti olarak kınamalara alışmış olduğumuzdan dolayı fazla garibimize gitmedi. Bunların bütün basiretleri her olayı kınamaktır. Bomba patlar kınarlar, şehit olur kınarlar, terör saldırı olur kınarlar ve kınamaktan öteye zaten gidemezler" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Aydın'ın Erzurum ile ilgili sorunları meclise taşıyarak memleketi ile alakalı kaygılarını dile getirdiğini anlatan İl Başkanı Yazıcı, "Mevzu bahis fotoğraflar ilimizin muhtelif yerlerinden çekilmiş resimlerdir. Burada bir yalan bir iftira bulunmamaktadır. Öyle sanıyoruz ki memleketin gerçekleri bazı kesimlerin ağrına gitmiş foyaları ortaya çıkmıştır. Bu nedenle her zaman yaptıkları gibi bu olayı da kınamışlardır. Öte taraftan sözde bu Erzurum sevdalısı olan kınama gurubunun memleketin gerçek sorunlarıyla alakalı kınama yaptıklarını görmedik. Acaba bu gurup, Erzurumlu yıllarca kirli su içerken neredeydi? Trilyonlar harcanarak yapılan atlama kuleleri yıkılırken neredeydi? Erzurum Türkiye'nin en fakir 3 ilinden biri olduğu zaman neredeydi? Kapsamlı bir göç yaşayan ilimizde bu sorunla alakalı hiçbir proje üretilmemiştir. Bütün bu sorunları görüp Meclis kürsüsünden dile getiren Sayın Aydın'ı kınayacağınıza gururlanın ki; sorunlarınızı sizlerin adına dile getiren bir vekilimiz var. MHP'nin Erzurum'da 1 milletvekili olabilir ancak unutmayın ki o vekil yalnız değildir. Tüm ülkücü hareket vekilinin arkasında ve yanındadır. Erzurum'un sorunlarını Meclis kürsüsünden duymaya alışkın olmadığınız için şaşkınlığınızı anlıyoruz. Üzerinize düşen o eksiklikleri giderip Çifte Minareli Medresenin önüne öyle çıkmanızdır." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim