• BIST 9079.97
  • Altın 2323.296
  • Dolar 32.3427
  • Euro 34.8336
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

MHP İl Başkanı Tekin: “Bu Bir Bayrak Yarışı”

MHP İl Başkanı Tekin: “Bu Bir Bayrak Yarışı”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun'da 5 ilçe başkanı ve yönetimlerinin görevden alınarak yerlerine yeni isimlerin atandığını...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun'da 5 ilçe başkanı ve yönetimlerinin görevden alınarak yerlerine yeni isimlerin atandığını belirterek, "Bu değişikliklerin partimizde asla ayrıştırmaya neden olmayacağına, aksine bunun bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çekmek istiyorum" dedi.

Başkan Taner Tekin yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere partimiz genel merkezi tarafından Samsun'da 5 ilçe başkanımız ve yönetimleri görevden alınarak yerine yeni ilçe başkanları ve yönetimleri görevlendirilmiştir. Genel merkezimizin tasarrufu ve talimatı ile gerçekleştirilen bu değişiklikler teşkilatlarımızda kan değişikliğine sebep olmuş ve teşkilatlarımıza yeni bir heyecan getirmiştir. Bu değişikliklerin ülkücü camiaya ve Samsun'a hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan dilerim. Görevden alınan eski ilçe başkanlarımız, görevlerini yeni atanan ilçe başkanları arkadaşlarımıza teslim etmişlerdir. Böylece parti çalışmaları kesintiye uğramadan devam etmektedir. Bu bağlamda görevden alınan ilçe başkanlarımıza ve onların nezdinde yönetimlerine partimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni atanan ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine de başarılar diliyorum. Bu değişikliklerin partimizde asla ayrıştırmaya neden olmayacağına, aksine bunun bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çekmek istiyorum" diye konuştu.

"Bizler, Türk İslam Ülkücüleri olarak; Sadece Allah rızasını kazanma arzusu ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarısı için çalışmaya kararlı neferleriz" ifadesini kullanan Tekin şunları söyledi: "Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölgesinde ve dünyada söz sahibi güçlü bir devlet, dünyadaki mazlumların koruyucusu, tüm Türk dünyasının temsilcisi olabilmesi için politikalar geliştiren 47 yıllık ter temiz siyasi mazisinde her şeyin üzerinde milli menfaatleri ön planda tutan bir siyasi harekettir. Geçmişinden gelen bu bilgi ve birikimle geleceğe yönelik politikalar geliştirerek gerek Samsun'da, gerekse ülke genelinde milletimize hak ettiği hizmetleri fazlasıyla sunabilmek için halkımızın teveccühünü kazanarak Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidara taşıyana kadar canla başla mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle göreve geldiğimiz ilk günden itibaren söylediğimiz; "Kaybedecek hiçbir ülküdaşımız ötekileştirecek hiçbir partilimiz yoktur, ülkücü camianın birlik ve beraberliğini sağlayarak lider, teşkilat, doktrin temelinde bir vücudun uzuvları gibi uyumlu çalışan bir teşkilat oluşturmaya gayret edeceğiz" sözlerimiz ile hareket etmeye devam edeceğiz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim