• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

MHP İl Başkanı Pehlivan Cumhuriyet Bayramını kutladı

MHP İl Başkanı Pehlivan Cumhuriyet Bayramını kutladı
MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, yayınladığı mesajla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, yayınladığı mesajla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Burak Pehlivan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Türkiye Cumhuriyeti haklı bir davanın, zulme boyun eğmeyen milliyetçi bir şuurun ilelebet payidar kalacak bir mirası, her şartta müdafaa edilecek kutlu bir emanetidir. Türkiye Cumhuriyeti yalnızca düşman unsurlara karşı kazanılmış zaferlerin mahsulü değildir. Cumhuriyetimiz işbirlikçilere, manda ve himaye arzusu taşıyan çevrelere, geleceği yabancıların boyunduruğu altında gören teslimiyetçi odaklara da tarihi bir cevap, milli bir duruş olarak ibra ve ilan edilmiştir. Ne var ki bu teslimiyetçi kuşağın tortu ve torunları zalimler, zulme yandaşlık yapanlar, baskıya, dayatmaya refakat eden tavizkarlar 93 yıl sonra tekrar şanslarını denemiş, bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti'nin surlarında gedik açmak istemişlerdir. Demokrasi kundaklanmak istenmiş yüce Türk Milletinin azim ve kararlığı ile darmadağın edilmişlerdir.

Cumhuriyet'in 93. yıldönümünde Türk milleti susturulmak istenmiştir. Türklüğün durdurulması maksadıyla rezalet ve ihanet yarışı sürmektedir. Cumhuriyeti kötüleyenlerin, milli birlik ve bin yıllık kardeşlik hukukuna içten içe kin ve nefret duyanların oyunları artmış, demokratik kültür ve teamüllere saldırıları sabır ve tahammül eşiklerini kırma noktasına kadar bükmüştür. Türkiye Cumhuriyeti 93 yıl sonra yeniden kurtarılmayı beklemektedir. Bunu yapacak, bu milli ve tarihi görevi layıkıyla yerine getirecek, hasretle beklenilen hesaplaşmayı gerçekleştirecek tek merci ise büyük Türk milletidir. Türk milleti engin bir feraset yuvasıdır. Türk milleti yüksek bir haslet ve faziletin unvanıdır.

Devletimizin üzerine koyulan rehin mutlaka kaldırılmalıdır. Demokrasinin üzerine sürülen kara leke mutlaka temizlenmelidir. Milletimiz her şeyin en doğrusunu bilecek ve gerekli hükmünü kısa süre içinde verecektir. Cumhuriyet fikri hür, vicdanı hür nesiller sayesinde çıkarıldığı rotasına tekrar girecek, geleceğin ümitleriyle kucaklaşacaktır. Bundan sonra ya gelecek ülküleri kazanacak ve Türkiye Cumhuriyeti kurtuluşa erecektir. Türkiye Cumhuriyeti zaferlerimizin simgesidir. Bu simgeyi küçültmek, küçümsemek, küçük görmek ulufe ve paye peşinde koşan asalakların, devlete çöreklenmiş organize suç ve yolsuzluk şebekelerinin yanına bırakılmayacaktır. Türk milleti devletini yaşatacak kudrettedir.

Türk devleti Cumhuriyet tacını gurur ve şerefle taşıyacak kabiliyet ve kalitededir. Yeter ki tahribatlar onarılsın, yeter ki hüsran ve yalan dolu dönem son bulsun. Niyazım odur ki, Rabbim milletimizi bu cinnet ve cinayet dolu günlerden çıkarsın. Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyor, en içten sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran milliyetçi kahramanlara, şehadetleriyle bizlere bağımsız yaşama duygusunu aşılayan muhterem şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim