• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

MHP İl Başkanı Baki Ersoy Evlatlarının Da Ülkücü Harekete Hizmet Etmesi Dileğinde Bulundu

MHP İl Başkanı Baki Ersoy Evlatlarının Da Ülkücü Harekete Hizmet Etmesi Dileğinde Bulundu
3 çocuk babası olan MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, ""Şimdi hayal ediyorum işte bende bir partili olarak, 20 yıl sonra Bakihan Başkan Kayseri Ülkü...

3 çocuk babası olan MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, ""Şimdi hayal ediyorum işte bende bir partili olarak, 20 yıl sonra Bakihan Başkan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı olsun, Zeynep hem ülküdaşlık, hem de ikizlik hukukundan doğan durumundan dolayı, Bakihan Başkan'ın Yönetimi'nde olsun, kısacası bu davaya güçlerinin yettiğince, son nefeslerine kadar hizmet etsinler" dileğinde bulundu.

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı paylaşımda, iki yaşındaki Bakihan ve Zeynep isimli ikiz çocuklarının da Ülkücü Hareket'e hizmet edecek bireyler olması için çalıştığını ifade etti.

Ersoy, "Bundan daha büyük mutluluk tanımıyorum ve 20 yıl sonrada 2000 yıl sonrada bu kutlu davaya hizmet edecek evlatlarımızın Cenab-ı Allah yollarını, bahtlarını açık etsin" ifadesinde bulunarak, şu paylaşımı yaptı:

"Dünya meşakkatlerinden dolayı günlerce göremediğimiz ya da sadece uyurken görebildiğimiz evlatlarımızın o eşsiz varlıkları yaşama dair hayat mücadelemizde bizlere güç veriyor. Geleceğe dair zaman zaman kaygılarımız oluşsa da evlatlarımızın yetişeceğini ve vermiş olduğumuz mücadeleye bir gün katkı sağlayacaklarını hayal etmek kadar güzel daha ne olabilir ki?

Ne yalan söyleyeyim Ülkü Ocaklarında kutsal davamıza hizmet ederken partililerin çocukları konusunda hep kafamda olumsuz düşünceler hâsıl olurdu neden en ön safta bizimle birlikte olmayanları var diye...

Şimdi hayal ediyorum işte bende bir partili olarak,20 yıl sonra Bakihan Başkan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı olsun, Zeynep hem ülküdaşlık, hem de ikizlik hukukundan doğan durumundan dolayı, Bakihan Başkan'ın Yönetimi'nde olsun, kısacası bu davaya güçlerinin yettiğince, son nefeslerine kadar hizmet etsinler.

Bundan daha büyük mutluluk tanımıyorum ve 20 yıl sonrada 2000 yıl sonrada bu kutlu davaya hizmet edecek evlatlarımızın Cenab-ı Allah yollarını, bahtlarını açık etsin..."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim