• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

MHP Giresun’da İl Ve 12 İlçeden Akşener’e Tam Destek

MHP Giresun’da İl Ve 12 İlçeden Akşener’e Tam Destek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, "Ülkücü hareketin içerisinde bulunduğu bu durumdan çıkışın tek yolu...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, "Ülkücü hareketin içerisinde bulunduğu bu durumdan çıkışın tek yolu ülkücü iradeye başvurmaktır. Bunun için diyoruz ki, MHP'de Olağanüstü Genel Kurul mutlaka toplanmalıdır" dedi.

Partisinin il binasında bir basın açıklaması yapan Dr. Orhan Erzurum, il yönetimi, Keşap, Dereli, Espiye, Yağlıdere, Görele, Güce, Tirebolu, Bulancak, Piraziz, Çanakçı, Şebinkarahisar, Doğankent ve Çanakçı ilçe yönetimleri ile il kadın kolları, Meral Akşener'e tam destek verdi.

MHP Genel Merkezi'nin tutumu ile ülkücü hareketin bir kaos ve kargaşa ortamına sürüklendiğini belirten Dr. Orhan Erzurum, "Bu durum bu davaya karşılıksız olarak emek veren, hayatlarını, rızklarını, geleceklerini bu davaya feda eden tüm samimi ülkücüleri derinden sarsmakta ve üzmektedir. Ülkücü hareketin içerisinde bulunduğu bu durumdan çıkışın tek yolu ülkücü iradeye başvurmaktır. Bunun için diyoruz ki, MHP'de Olağanüstü Genel Kurul mutlaka toplanmalıdır" ifadelerine yer verdi.

Eski Milletvekili Dr. Erzurum konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizler asla birinin adamları değiliz, olmadık, olmayacağız da. Bizler davamızın adamları, partimizin adamları olduk, olmaya da devam edeceğiz. MHP Genel Başkanlığı'na aday olan bütün adayları da ayırmadan değerli bulduğumuzu hepsinin ayrı ayrı bu ülkenin yetiştirdiği pırlanta şahsiyetler olduğunu buradan söylemek istiyoruz. Kim seçilirse seçilsin, ülkücü iradenin seçtiği genel başkanı da baş tacı edeceğimizi ilan ediyoruz. Ülkücü hareketin demokratik bir sınavdan geçmesi artık zaruri bir hal almıştır. Bu kaos ortamında ülkücü iradeye başvurmaktan kimse çekinmemelidir. Aynı ülkücü irade 50 yıllık mirası yaşatmaktadır. Asıl tehlike ülkücü iradeden kaçmak, onun önünü açmamaktır. Bu şekilde 50 yıllık mirasımıza da zarar verilmektedir."

Dr. Orhan Erzurum, "Yaşanan süreçte Meral Akşener'e milletimizin ve ülkücü tabanın çok büyük destek verdiğini, söylem ve eylemleriyle halkımızın teveccühünü kazandığını görüyorum. MHP'yi iktidara taşıyacak adayın Meral Akşener olacağını düşünüyorum. Bu nedenle Meral Akşener'i gönülden destekliyorum" şeklinde konuştu.

MHP Giresun’da İl Ve 12 İlçeden Akşener’e Tam Destek

MHP Giresun’da İl Ve 12 İlçeden Akşener’e Tam Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim