• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman:

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman:
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman Balıkesir'e geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman Balıkesir'e geldi. Partililerle bir araya gelen Ataman, bölücü terör örgütünün hain ve alçak eylemleri ile ülkenin kana bulandığını ve artık Türkiye'nin nefes almakta zorlandığını söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçları ile ilgili kapsamlı değerlendirmelerde bulunmak üzere Balıkesir'e geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen genişletilmiş il divan toplantısı öncesi değerlendirmelerde bulunan Ataman basına parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türkiye'nin nefes almakta zorlandığını söyleyen Büyükataman, "Demokrasi tökezlerken, milli irade kundaklanmaktadır. Bölücü terör örgütünün hain ve alçak eylemleri ülkemizi kana bulamaktadır. Türk milleti yaslıdır ve şehitlerine ağlamaktadır. Anaların yüreği evlat acısıyla kavrulmaktadır. Al bayrağa sarılı şehit tabutları her gün omuzlarda son yolculuklarına uğurlanmaktadır. PKK'lı alçaklar hayatın her alanına nüfuz etmişlerdir" dedi.

AK Parti'li yöneticilerin 1 Kasım seçimleri sonrası ülkeye huzurun geleceğini ve siyasi belirsizliğin biteceğini söylediklerini hatırlatan Büyükatman, "İstikrar ve güvenin yerleşeceğini iddia ediyorlardı. İlçe merkezleri teröristler tarafından kuşatılmakta, saatler süren çatışmalar yaşanmakta, emniyet mensuplarımızın lojmanlarına roketler atılmaktadır. Her gün şehit haberleri gelmeye devam etmektedir. Her gün analar ağlamakta, şehit yakınları feryat etmekte, milletimiz acısını yüreğine gömmektedir. Güneydoğu'da devlet egemenliği teröristlere havale edilmektedir. 1 Kasım'la beraber milletin reformdan ve güvenlikten yana güçlü bir tavır koyduğunu söyleyenler dilinizi yutmadıysanız açık açık konuşunuz" diye konuştu.

"MHP OLDUKÇA HAİNLER RAHAT YÜZÜ GÖREMEYECEKTİR"

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, Milliyetçi Hareket Partisi olduğu sürece hainlerin rahat yüzü göremeyeceğini de ifade ederek, "Kurgulanan oyunun içinde MHP'yi ele geçirip, bu mümkün değilse bitirip milliyetçiliği iyice etkisizleştirmek amacıyla yeni bir MHP davası dahi açmak için hazırlık içine girilmiştir. Çünkü MHP oldukça hainler rahat yüzü göremeyecekler, hedeflerine ulaşmaya muvaffak olamayacaklar ve Türk milletini 36 parçaya ayıramayacaklardır. Bunu bildiklerinden itibarımızla oynamaya, siyasi onurumuzu kirletmeye, bizi sıfırlamaya ve bu mümkün değilse tutsak almaya dönük ahlaksızca projeler sahnelenmiştir. Varlığımızı tehdit olarak gören yıkım ekibi, kabahatlerini sırtımıza yüklemeye çalışmış, ayağımızın taşa takılıp düşmesi için ısrarla önümüze tuzaklar döşemiştir. Bu itibarla bugün yaşadıklarımızı, bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletin birliği ve milli meselelerdeki kararlı dik duruşunda aramak gerekmektedir. Siyaset kurgularını MHP'siz bir siyaset, bu mümkün değilse Bahçeli'siz MHP üzerine şekillendiren zihniyet, ülkemiz üzerindeki bütün tasarruflarını hiçbir engelle karşılaşmadan rahatça yürütmek için planlarını devreye soktular" şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin bağımsızlığın son kalesi olduğunu söyleyen Ataman, "MHP bin yıllık kardeşliğimizin köprüsü ve toprak bütünlüğümüzün teminatıdır. Türk milletinin kalp atışıdır. Milliyetçi Hareket varsa henüz tüm yollar kapanmış değildir. Milliyetçi Hareket varsa çareler tükenmiş, çıkışlar tıkanmış değildir. Milliyetçi-Ülkücü hareket varsa hiçbir şey bitmiş değildir. Milliyetçi Hareket varsa, umutlar diridir. Milliyetçi Hareket varsa, gelecek aydınlıktır. Vazgeçilmez hazinemiz, vatan ve millet sevgisidir. Tartışmaya açık olmayan kararlığımız Türkiye ve Türk milletinin milli, tarihi, kültürel hak ve çıkarlarıdır. Terk edilmez ilkemiz, "Ne mutlu Türküm diyene" diyebilmektir. Üzerine titrediğimiz hassasiyet ise dünyayı Türkçe okuyabilmektir" dedi.

Ataman'ın açıklamaları sonrası Karesi AVM'de, İl Divan Toplantısına geçildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman:

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim