• BIST 9060.78
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

MHP Eski Milletvekili Meral Akşener:

MHP Eski Milletvekili Meral Akşener:
MHP eski milletvekili Meral Akşener, "Elindeki gücü kaybetmekten korkanlar, ne yaparsanız yapın bu milletin yürüyüşüne, milli iradenin yürüyüşüne...

MHP eski milletvekili Meral Akşener, "Elindeki gücü kaybetmekten korkanlar, ne yaparsanız yapın bu milletin yürüyüşüne, milli iradenin yürüyüşüne engel olamayacaksınız. Hangi güçlüğü çıkarırsanız çıkarın hangi tehdidi yaparsanız yapın, hangi iftirayı atarsanız atın milletimizin iradesini kıramayacaksınız, bizleri korkutamayacaksınız" dedi.

Meral Akşener, tarifeli uçakla saat 12:00'da Alanya-Gazipaşa havalimanına iniş yaptı. Konvoy eşliğinde MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatını gelen Akşener'i coşkulu bir kalabalık karşıladı. İlçe Başkanı Mehmet Yüksel'i makamında ziyaret eden Akşener, ardından kalabalığa hitap etti.

'Başbakan Meral', "Muhalefetin lideri Meral Akşener" sloganları eşliğinde ilçe teşkilatının balkonundan yaklaşık 500 kişiye konuşan Akşener, 2 Kasım'dan itibaren gittikleri her yerde hem ev sahibi hem misafir olduklarını kaydetti.

Engellenemeyecek bir yürüyüşün parçası olduklarını dile getiren Akşener, "Elindeki gücü kaybetmekten korkanlar, ne yaparsanız yapın bu milletin yürüyüşüne, milli iradenin yürüyüşüne engel olamayacaksınız. Hangi güçlüğü çıkarırsanız çıkarın hangi tehdidi yaparsanız yapın, hangi iftirayı atarsanız atın milletimizin iradesini kıramayacaksınız, bizleri korkutamayacaksınız. İsterdim ki en fazla milli irade diyenler burada toplanan sizleri, bu heyecanını ve bu kararlılığı görsünler. İsterdim ki bu iradeye hem bizim genel merkezimi hem hem yüksek yüksek tepelerde oturanlar kulak versinler. İsterdim ki demokrasiyi sadece kendilerinin hareket alanını genişletme özgürlüğü olarak görenler, bu görüşlerinin bıkkınlık verdiğini, ne kadar bıktırdıklarını şu resimden heyecandan ve kararlılıktan ders çıkarak görsünler isterdim. Anlaşılıyor ki görecekleri anlayacakları, duyacak kulakları bir feraset ortadan kaybolmuştur. Gazipaşa'da bu feraset ve kararlılık mevcuttur" diye konuştu.

MHP'nin seçim şarkısı, "Harekete Harekete Geçmek Lazım" üzerinden sözlerine devam eden Akşener, " Senelerdir biz bu şarkıyı çalar, dinler, heyecanlanır ama bir türlü harekete geçemeyiz. Şimdi harekete harekete geçmek lazımı harekete geçiriyoruz. Dik duracak eğik başlarımız, dik duracağız. "Yeni bir yol seçmek lazım" diyor şarkı siz o yeni yolu seçtiniz. Bu yeni yol MHP'nin genel merkezinde 1 Kasım seçim sonuçlarının hadi gelin bunu tartışmamız lazım, meşveret bizim töremizdir nerede hata yaptık talebini kulaklarını tıkayanların bugün itibari ile anlamak zorunda kaldıkları o değişimin iradesi buradadır. Bu iradeden kaçamayacaksınız. Odalarında oturup,kapılarını kapatıp sandalyelerinden kalkmayanlar o koltuktan odalardan kalkın. Çıkın dışarı ayakkabı eskitmeye başlayın. Siz eskitmezseniz,millet sizi eskitir. Milletin sesine kulak vermezseniz, ülkücünün kulak vermezseniz ne yaparsanız yapın 15 Mayısta o kongre olacak inşallah" dedi.

"İKİ GRUPLA İNATLAŞMAM"

Hayatında ülkücü ve Türk milleti ile inatlaşmadığını vurgulayan Akşener, "İkisiyle de inatlaşanlar ne yaparlarsa yapsınlar 15 Mayısta kongremizin o demokrasi şölenimizin önüne geçemeyecekler. Bu kongre olacak ve başarılacak yeni yolda birlikte beraber sizi dinleyerek, isteklerinizi görerek, taleplerinizi hayata geçirerek yeni yönetim, anlayış ve zihniyet hayata geçirilecek" ifadelerine yer verdi.

"10 VERİRİM İMTİHANDAN"

Ankara'dan bakıldığında Antalya'daki insanların zengin görüldüğünü aktaran Akşener, "Var mı Antalya'da zenginlik, öyle bir şey yok. Turizm öldü. Putin'le ahbap oldu yani başta saray olmak üzere hepsi. Ahbaplık ettiler tarihin en büyük yanılgısıyla, ama bunlar Osmanlıcı ya. Osmanlı'dan bir sayfa, on sayfa, 100 sayfadan kitap okusunlar, bilsinler imtihandan 10 vereceğim. Rusya ile Putin üzerinden ahbaplık geliştirdiler. Bu anlaşma doğalgaz ve para üzerinden yürüyor. Putin'le devrin başbakanı pazarlık yaptı. 16 milyar dolarlık nükleer santrali Rusya verdi. Kardeşim Esad, Esed oldu. Uçak düştü kimse geriye adım atamıyor. Sonuçta turizm öldü. Diğerlerine canlı bomba derken turizm zorda. Meyve sebze zorda. Bunu düşünmezler. Hepimize bir adet oy gibi bakan tüccar zihniyeti üzerinden bunu düşünmezler. Buradan ne kadar para çıkar. Besmele ile soydular bu ülkeyi" dedi.

"HEM İKTİDAR HEM MULAFET YÖNETİM ANLAYIŞI DEĞİŞECEK"

'Buna dur deme zamanı geldi" diyen Akşener, " Türkiye'nin hem iktidar hem muhalefet olan yönetim anlayışından ve düğmeye basılmış gibi bugün biten yarın çoğalan terör örgütü sarmalından, bu tiyatrodan sizin iradenizle kurtulacak. Bakan çocuklarının zengin olduğu Türkiye'den vatan çocuklarının iş ve aş bulduğu eşit şartlarda rekabet edebildiği Türkiye'yi sizin iradenizle geçeceğiz. MHP'yi AKP'nin arka bahçesi yaptırmayacağız. Türküm diyemeyenlere inat, "Ne Mutlu Türküm Diyene" ifadelerine yer verdi.

MHP Eski Milletvekili Meral Akşener:

MHP Eski Milletvekili Meral Akşener:

MHP Eski Milletvekili Meral Akşener:

MHP Eski Milletvekili Meral Akşener:

MHP Eski Milletvekili Meral Akşener:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim