• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

MHP Eski Milletvekili Erbeyin’den Değişim Çağrısı

MHP Eski Milletvekili Erbeyin’den Değişim Çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Genel başkan Devlet Bahçeli'ye saygı duyduklarını ancak gelinen süreçte değişimin...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Genel başkan Devlet Bahçeli'ye saygı duyduklarını ancak gelinen süreçte değişimin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin,MHP'de yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.MHP'den sonra siyasi literatüre giren partilerin iktidar olduğunu belirten Erbeyin, "Bizim eleştirimiz mevcut Genel Başkanımızın şahsına değildir. Genel başkanımız saygı değer bir insandır, 18 yıldır Genel Başkanımızdır, büyüğümüzdür. Bu davaya hizmet etmiştir. Genel Başkanımız başımızda olduğu müddetçe bizim dükkanımıza müşteri gelmemektedir. 18 yıldır bu dükkan bir boy atamamakta, bizden sonra siyasi literatüre giren partiler iktidar olabilmektedir. Milli. Başbuğ Alparslan Türkeş'in mirasçıları biz Ülkücüler olarak bir Cumhurbaşkanlığını, bir Meclis Başkanlığını, bir Başbakanlığı niye yapamayalım? Bizim diğerlerinden ne tür eksiğimiz var diye baktığımızda bizim diğerlerinden bir eksiğimiz yok" dedi.

Bugün 13 yıllık AKP iktidarı döneminde bütün Türk-İslam Ülkücülerinin diskalifiye edildiğini belirten Erbeyin, "Sayın Genel Başkanımızın yönetim şekliyle Türk Milleti, Türk Milliyetçileriyle iktidar olacak derecede kucaklaşamadı, kucaklaştırılamadı. Bizde şeker var, un var ama niye helva yapamıyoruz? Demek ki yönetim şeklimizde bir eksiklik var diye düşünüyorum. Bizim Genel Başkanımıza hiçbir garezimiz, düşmanlığımız yoktur. Çünkü beraber yürümüşüz. Ama bu yönetim anlayışıyla bu iş gitmiyor. MHP'nin yüzde 40 alıp, önce Başbakanlığı, sonra Meclis Başkanlığını, sonra cumhurbaşkanlığını alabilecek bir potansiyeli varken, biz 40 kişilik grupla 50 kişilik grupla, azdan bir şey olmuyor, azdan hizmet olmuyor'dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim