• BIST 9054.59
  • Altın 2296.967
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0617
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

MHP Çankırı İl Başkanı Kapdan'dan Milletvekili Filiz'e tepki

MHP Çankırı İl Başkanı Kapdan'dan Milletvekili Filiz'e tepki
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'in Partisinin 73. İl Danışma Meclisi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'in Partisinin 73. İl Danışma Meclisi toplantısındaki konuşmalarını sert sözlerle eleştirdi.

İl Başkanı Kapdan, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: "Saçmalamakta sınır tanımayan milletvekilleri listesinin açık ara şampiyonu Sayın Hüseyin Filiz'in, her satırı evlere şenlik açıklamasına gelince; anladığımız kadarıyla "Çankırı'da MHP'li, Ankara'da AKP'li olmak" kalleşlikten sayılıyor. Bu duruma isyan eden sayın vekil, Karatekin Üniversitesi'nin ismi kendinde saklı bazı elemanlarını karaktersizlikle suçluyor. Her fırsatta MHP'li olduğunu söylemekten geri durmayan Sayın Hüseyin Filiz'in, aynadaki surete "Kalleş" diye saldırması bizden çok psikanalistleri ilgilendiriyor aslında. Bizi asıl ilgilendiren, Yakınkent Organize Sanayi'nin bekçiliğinden Karatekin Üniversitesi'nin ruhsatlı tabancası olmaya kadar pek çok iş ve işlev üslenen Sayın Hüseyin Filiz'in, süreç başlatıp süreç bitiren AKP kalemşörü sözde profesörlerle nereye varmak istediğidir." dedi.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Filiz'in, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nı eleştiren sözlerine de cevap veren Kapdan, "Yakınkent OSB'nin kurucusu ve müteşebbis heyeti üyesi Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası, oraya girmek için milletvekilinden destur mu isteyecekti? Çarşaf çarşaf resimleriyle şov yaptığı fabrikanın açılışında bizatihi onların Cumhurbaşkanı'nın emir verdiği ve Aşağı Pelitözü'nde yapılmasını istediği TOKİ konutlarının akibetini açıklamak yerine sağa sola saldırmak ancak onların karakteriyle örtüşür zaten. Sumitomo'nun gayrimenkul ve kira fiyatlarından yakınarak işçilerin Akyurt'a yerleştiği iddialarının üzerinden geçen zaman zarfında çok değerli Belediye Başkanıyla kafa kafaya verip, müteahhit ortaklarını da ikna ederek, Ticaret ve Sanayi Odası'nın ısrarla üzerine düştüğü uydukentin yapımına başlamış olsalardı, bugün bu boş işlere harcayacak vakitleri olmayacaktı. Çalıştığını iddia ettiği her dakika uyuduğu, uyutulduğu için "40 bin" artacağını iddia ettiği nüfusumuz TÜİK'in 2015 verilerinden de görüldüğü üzere eriyip duruyor. Sayın vekilse sağa sola tehditler savurarak durumu idare ediyor. Zannediyor ki Çankırı'nın gelişmesi ve kalkınmasının altın anahtarı, kendisine yalakalıkla başlıyor, yalakalıkla bitiyor. Bu yüzden, kendilerine oy vermeyenlere hizmet üretmeyeceklerini söyleyebilecek kadar küçülmüş bu zihniyetin, CHP'nin tek partili döneminden neden şikayetçi olduğunu yine aynadaki suretlerinde görmek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"AĞZI, TÜRKÇESİ, ZİHNİYETİ BOZUK"

Aynı anda yola çıkan ve aynı kararname ile kurulan 16 üniversite içerisinde en hızlı büyüyen ve kurumsal yapısını tamamlayan Karatekin Üniversitesi'ni, geri planındaki başarıyı alkışlamak yerine cezalandırmaya çalışmanın makul olmadığını ifade eden Kapdan, "Ağzı bozuk, Türkçesi bozuk ve zihniyeti bozuk bu anlayışın, nüfuz etmek istediği üniversite ortamı, bağımsız yapısını korumayı başaramadığı müddetçe bilime değil, bu anlayışa hizmet edecektir. Bu ülkeye ve bu şehre yapılabilecek en büyük kötülük ve asıl kalleşlik de budur. Aynı şekilde ticaret ve sanayi erbabına hizmet noktasında yeni bir anlayış ve dinamizmi hayata geçirmiş Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine külhanbeylik taslamak da makul değildir. Sayın Hüseyin Filiz, bir an önce milletvekili olduğunu hatırlamalı ve öyle davranmalıdır." diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim