• BIST 9548.09
  • Altın 2490.038
  • Dolar 32.5015
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Mezunlardan "Mesleki Tanıtım" paneli

“Mezunlar Derneği – Öğrenci Paneli” mezunlar derneği yönetim kurulu ve rehberlik servisinin ortak çalışması ile okul bünyesinde bulunan Barbaros Konferans Salonunda düzenlendi.

ORTAKÖY Z.K.A.D.T.L. MEZUNLAR DERNEĞİ OKUL ÖĞRENCİLERİ İLE PANELDE BULUŞTU

“Mezunlar Derneği – Öğrenci Paneli” mezunlar derneği yönetim kurulu ve rehberlik servisinin ortak çalışması ile okul bünyesinde bulunan Barbaros Konferans Salonunda düzenlendi . Panel, mezunlar derneği yönetim kurulundan  Başkan Yardımcısı Emrah Demir ,  Aydın Harun Güneysu ve Burak Aşık ‘ın yanısıra okul idarecileri , öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
 
Mezunlar derneği tarafından hazırlanan “Türk Sivil Bahriyesinin en eski mabedi ; Ortaköy “ ve “Denizcilik örf adet-geleneklerinin önemi”  temalı video – slayt gösterilerinin yapıldığı panelde 1927’den günümüze Ortaköy’ün denizcilik camiasına hizmet  eden bir mabed olduğu , bu anlamda önde gelen kurumlardan biri olduğu ve bünyesinde varolan  misyonu ile Türk denizciliğine önemli katkılarda bulunduğu okul öğrencilerine aktarıldı . Aynı zamanda günümüzde düşüşe geçen denizcilik örf adet ve geleneklerinin önemine değinen mezunlar derneği bu konuda öğrencilere hatırlatmalarda bulunarak mevcut abi kardeş ilişkisinin denizcilik örf adet ve geleneklerinin gelişimindeki payının önemini vurguladı.
 
Mezunlar derneği ve dernekçilik sunumu ile dernek tarihi ve yapısı hakkında bilgi aktarımının ardından denizcilik camiasından bahseden yönetim kurulu üyeleri, 18 yaşını dolduran genç mezunların derneğe üye olabileceğini ve yönetim kurulu tarafından alınmış karar ile yüksek öğrenimine devam edenlerin öğrenim süreleri boyunca dernek aidatından muaf tutulacağını katılımcılara aktardı.
 
Soru – cevap bölümüyle devam eden panelde  öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan mezunlar derneği üyeleri bir sonraki sene tekrar görüşme sözü vererek alkışlarla okullarından uğurlandılar.

mezun1.jpg

mezun2.jpg

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim