• BIST 9546.27
  • Altın 2478.558
  • Dolar 32.4914
  • Euro 34.5802
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Mezunlar Derneği Köy Çocuklarının Umudu Oldu

Mezunlar Derneği Köy Çocuklarının Umudu Oldu
Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği'nin (ASDALMED) sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20 Ocak'ta başlattığı "Her Kitap Yeni Bir Umut"...

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği'nin (ASDALMED) sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20 Ocak'ta başlattığı "Her Kitap Yeni Bir Umut" kitap toplama kampanyasında toplanan 3 bin kitap üç farklı ildeki köy okuluna gönderildi.

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği'nin (ASDALMED) sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20 Ocak'ta başlattığı "Her Kitap Yeni Bir Umut" kitap toplama kampanyasında toplanan 3 bin kitap, kütüphane kurulması için 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesi Ağrı Patnos Doğansu İlk ve Ortaokulu, Batman Beşiri Beşpınar Ortaokulu ve Giresun Dereli Yavuzkemal Yatılı Bölge Ortaokulu'na gönderilerek sahiplerine ulaştırıldı.

"HEDİYELERİMİZ ONLARIN İNŞALLAH REHBERİ OLUR"

23 Nisan'da öğrenci kardeşlerimize gönderilen kitaplar ile onların hayatlarında yepyeni kapılar açılmasını sağlamak istediklerini belirten ASDALMED Başkanı Anıl Pektaş; "'Bir kitap okudum ve hayatım değişti" felsefesi ile yola çıktığımız bu kampanyada tertemiz köy çocuklarımızın okuması, okumayı sevmesi, bu sayede aydınlanıp topluma ve kendilerine faydalı bireyler olabilmesi için çaba sarf ettik. "Her kitap yeni bir umut" diyerek devam ettiğimiz kampanyamızda kardeşlerimizin umuduna ortak olmak, hayatlarında yepyeni kapılar açılmasını sağlamak için duyarlılık gösterip kitapları saklamadık, saklatmadık, bağışladık, bağışlattık. Biz Aydınlı abi ve ablaları olarak onlara içi dünya dolu bir kutu gönderdik. Kutuya dünya sığar mı demeyin sakın. Söz konusu kitaplar olunca dünya değil, dünyalar sığar. Hayaller sığar, geçmiş sığar. Kahkahalar, hüzünler, acılar, heyecanlar sığar. Dede Korkutlar, Nasrettin Hocalar, Peter Panlar, Don Kişotlar, devler, cüceler, bazen yolculuklar, bazen arkadaşlıklar, bazen de yalnızlıklar sığar. Söz konusu kitaplar olunca hayatın kendisi sığar. Kitaplarımız onlara hediye, hediyelerimiz onların inşallah rehberi olur" dedi.

Mezunlar Derneği Köy Çocuklarının Umudu Oldu

Mezunlar Derneği Köy Çocuklarının Umudu Oldu

Mezunlar Derneği Köy Çocuklarının Umudu Oldu

Mezunlar Derneği Köy Çocuklarının Umudu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim