• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Mezunlar Derneği Eğitim Destek Bursu Projesini Gerçekleştirdi

Mezunlar Derneği Eğitim Destek Bursu Projesini Gerçekleştirdi
Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (ASDALMED), Aydın'da ikamet eden mezunlarıyla "Ailemiz Büyüyor, Akşam Çayı" programı ile bir...

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (ASDALMED), Aydın'da ikamet eden mezunlarıyla "Ailemiz Büyüyor, Akşam Çayı" programı ile bir araya gelerek eski günleri hatırlama fırsatı buldu ve yeni üye kayıtları gerçekleştirdi.

ASDALMED Başkanı Anıl Pektaş, yönetim kurulu üyeleri ve 50'ye yakın üyenin katıldığı toplantıda derneğin en önemli projesi olan Eğitim Destek Bursu'nun 2015-2016 Eğitim yılı başında Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nde okuyan 10 öğrenciye verilmeye başlandığının müjdesi verildi.

Toplantıda ASDALMED Yönetim Kurulu adına konuşma yapan Dernek Başkan Vekili Özen Gündüz; "Derneğimizin kuruluşunun üzerinden 9 ay gibi kısa bir süre sonra siz mezunlarımızın büyük destekleri ile en önemli projemiz olan Eğitim Destek Bursu'nu verilmeye başlanmasının haklı gururunu yaşamaktayız. Mezun olduğumuz okulda eğitimini devam ettiren 10 öğrenci kardeşimize 2015-2016 eğitim yılında 8 ay boyunca aylık 150 TL olarak belirlediğimiz burslar Kasım ayı itibariyle verilmeye başlandı. Bugüne kadar yapmış olduğumuz bütün faaliyetlerimizle mezun arkadaşlarımızı bir araya getirerek derneğimizin gelişmesini sağladık. Sizlerde bu çalışmalarımıza duyarsız kalmayarak elinizden gelen bütün gayretleri gösterdiniz. Derneğimize üyeliğini gerçekleştirmeyen mezun arkadaşlarımızı da sizlerden üye olmaları için çağrıda bulunmanızı bekliyoruz. Mezunlarımızdan gelen talepler ve yaptığımız çalışmalarla önümüzdeki günlerde derneğimizin Sosyal Sorumluluk Projesi olarak hazırlamayı planladığı "Kitap Toplama Kampanyası" ve "Mezunlar Ormanı" için çalışmaları da başlatıyoruz. Bu projelerimizde sizlerin desteklerini de yanımızda görmek istiyoruz. Sizlerin nezdinde yönetim kurulumuz adına buluşmamıza katılan ve ASDALMED ailemize destek veren tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz" dedi

Toplantıda Belçika'da Genetik alanında hazırladığı makale ile Deri Kanseri üzerine büyük buluş gerçekleştiren mezunlarımızdan Özdemirhan Serçin, çalışmalarını anlatan bir konuşma yaptı.

Mezunlar Derneği Eğitim Destek Bursu Projesini Gerçekleştirdi

Mezunlar Derneği Eğitim Destek Bursu Projesini Gerçekleştirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim