• BIST 9767.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Mezunlar Derneği 1. Yaşını Kıtladı

Mezunlar Derneği 1. Yaşını Kıtladı
Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (ASDALMED), Aydın'da ikamet eden mezunlarıyla derneğin kuruluşunun 1. yılında düzenledikleri "Ailemiz...

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (ASDALMED), Aydın'da ikamet eden mezunlarıyla derneğin kuruluşunun 1. yılında düzenledikleri "Ailemiz Büyüyor, Akşam Çayı" etkinliği ile bir araya gelerek, yeni üye kayıtları gerçekleştirdi.

ASDALMED Başkanı Anıl Pektaş, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerinin katıldığı 1.yıl istişare ve sohbet toplantısında 1 yıl boyunca derneğin yaptığı etkinlikler sinevizyon gösterisi ile üyelere izletildi.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan ASDALMED Başkanı Anıl Pektaş; "Bugün siz üyelerimizle 3 ayda bir düzenlediğimiz "Akşam Çayı, Ailemiz Büyüyor" etkinliği ile yine birlikteyiz. Sinevizyon gösterisinde de izlediğiniz gibi bir yıla sığdırdığımız birçok faaliyet ve proje ile derneğimizi ne kadar etkin olduğunu mezunlarımıza ve halkımıza gösterdik. En son devam eden projemiz olan "Her Kitap Yeni Bir Umut" kitap toplama kampanyasında sona yaklaşmış bulunmaktayız. Sürdürdüğümüz bu kampanyada halkımızın ilgisi ve öğrenci kardeşlerimizin gayretleri ciddi anlamda bize güç vermiştir. Belirlediğimiz okullara göndereceğimiz kitaplar ile 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda kardeşlerimizi sevindirmeye ve onların kitaplarla kucaklaşmasına da az kaldı. Derneğimiz olarak yaptığımız bütün projeler ve faaliyetlerde destek olan mezunlarımıza, öğretmenlerimize, öğrenci kardeşlerimize, yardımseverlerimize dernek yönetimimiz olarak çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar var ki, bizler doğru hareketler yapabiliyoruz. İşte bizde dernek olarak bundan sonra "Birlikte Başarıyoruz" sloganı ile faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Derneğin en etkin projesi olan ASDALMED Eğitim Destek Bursu Projesi'ne büyük destekleri olan Amerika'da hayatını devam ettiren SDAL Mezunu Pelin Özkan Bayırcıklı'ya Dernek Başkanı Anıl Pektaş tarafından plaket takdim edildi.

Mezunlar Derneği 1. Yaşını Kıtladı

Mezunlar Derneği 1. Yaşını Kıtladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim