• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Mezuniyet töreninde sürpriz evlilik teklifi

Mezuniyet töreninde sürpriz evlilik teklifi
Munzur Üniversitesinde düzenlenen törende öğrenciler mezuniyet belgelerini alırken, mezun olan bir öğrenci de sevgilisine ilginç bir şekilde evlenme teklif...

Munzur Üniversitesinde düzenlenen törende öğrenciler mezuniyet belgelerini alırken, mezun olan bir öğrenci de sevgilisine ilginç bir şekilde evlenme teklif etti.

Munzur Üniversitesinde 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni programı düzenlendi. Üniversitenin Aktuluk Yerleşkesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek, akademik ve idari personel, kurum amirleri, mezun olan bin 500 öğrenci ile aileleri katıldı. Törende en çok Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Sıddık Tük'ün Kadriye Işık'a evlilik teklifinde bulunması oldu.

Öğrencilere hitap eden Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek, "Toplumsal gelişmeye, hayata, sanata, bilime, ekonomiye katacağınız başarı, üniversitemizin de başarısı olacak, üniversitemize katkı sağlayacaktır. Bu değerlere sahip olan sizlerden isteğim, topluma örnek birer insan olarak bu değerleri korumanız, sürdürmenizdir" dedi.

Rektör İpek'in konuşmasının ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

Sürpriz evlilik teklifi

Mezuniyet töreninde Sıddık Tük, ilginç bir şekilde törene katılan kız arkadaşı Kadriye Işık'a evlilik teklifinde bulundu.

Munzur Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Diyarbakırlı Sıddık Tük, "Bizim Çocuklar Sana Yenge Demek İstiyor! Benimle Evlenir misin Kadriye'm?" pankartı açarak törene katılan kız arkadaşına evlilik teklif etti.

Evlilik teklifine olumlu yanıt alan ve kız arkadaşının parmağına yüzük takan Tük, "Arkadaşım Diyarbakır'dan gelerek bana sürpriz yaptı, ben de ona sürpriz yaptım. Evlilik teklifinde bulundum. Çok şaşırdı, onu çok seviyorum" dedi.

Mezuniyet töreninde sürpriz evlilik teklifi

Mezuniyet töreninde sürpriz evlilik teklifi

Mezuniyet töreninde sürpriz evlilik teklifi

Mezuniyet töreninde sürpriz evlilik teklifi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim