• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Mezitli’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Mezitli’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin sivil toplum örgütleriyle düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla kutlandı.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin sivil toplum örgütleriyle düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla kutlandı.

Mezitli Belediyesi, Mersin Barosu, Mezitli Soroptimist Kulübü, Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) ve Mezitli Lions Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan kutlamaları yüzlerce çocuğun katılımıyla gerçekleşti. Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Kültür Park'ta Kızkalesi Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, çocuklar gönüllerince eğlendi. Çocukların yanı sıra büyüklerin de ilgi gösterdiği etkinliğe, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, Mezitli Soroptimist Başkanı Sembol Tarhan, ÇUGİDER Başkanı Serhat Yüce ve Mezitli Lions Kulübü Başkanı Sibel Gelbul katıldı.

Alana aileleri ile birlikte gelen çocuklar, uçurtma şenliği, yüz boyama, kil, akrilik boyama ve kitap okuma gibi birbirinden farklı etkinliklerle bayramı doyasıya kutlarken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, unutulmaya yüz tutmuş oyunlarla bayram heyecanını yaşarken, görevliler tarafından çeşitli ikramlar dağıtıldı. Etkinliğe katılanlar, Belediye görevlileri tarafından dağıtılan ve üzerinde Nazım Hikmet'in "Çocuklara Kıymayın Efendiler" ile Ataol Behramoğlu'nun "Çocuklar Çiçeği İnsanlığımızın" sözlerinin bulunduğu tişörtü giydi.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, etkinlik kapsamında gerçekleşen oyunlara katılarak, minik çocuklarla oyunlar oynadı. Çocukların bayramını kutlayan Başkan Tarhan, "Bugün çocuklarımıza armağan edilmiş olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Çocukları seviyor ve onlarla mutlu oluyoruz. Etkinlik alanımızı dolduran ailelere de teşekkür ediyorum. Sadece bugün değil, belediyemiz tarafından yapılan tüm etkinliklerimize de çocukların aileleriyle katılmalarını istiyorum. Görevlilerimiz tarafından dağıtılan ve üzerinde "Çocuklara Kıymayın Efendiler" ile "Çocuklar Çiçeği İnsanlığımızın" sözleri bulunan tişörtlerimizle çocuklarımıza karşı şiddet ve bir takım olumsuzlukları haykırmak istedik. Çocuklarımız, yarınlarımızı emanet edeceğimiz büyüklerimiz olacaktır. Onlara sahip çıkmalıyız" dedi.

Mezitli’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Mezitli’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim