• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Mezitli Kart 1. Yılını Kutladı

Mezitli Kart 1. Yılını Kutladı
Mezitli Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mezitli Kart, kuruluşunun 1. yılını kutladı.

Mezitli Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mezitli Kart, kuruluşunun 1. yılını kutladı.

Anlaşmalı esnaf ve kullanıcısına hizmet sunan Mezitli Kart, kuruluşunun birinci yılını çalışanlarıyla ve davetlilerle kutladı. Kart görevlileri Kübra Doğan ve Elif Türkoğlu'nun organize ettiği kutlama, belediye binası arkasında bulunan Mezitli Kart Destek Ofisi'nde gerçekleşti. Kutlamaya, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Başkan Yardımcısı Ertan Güner, meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

"KISA ZAMANDA 200 İŞ YERİ 7500 ÜYEYE ULAŞTIK"

Üzerinde "Mezitli Kart" resminin bulunduğu pastayı görevlilerle birlikte kesen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çalışmalar hakkında görüşlerini bildirdi. Tarhan, kısa zamanda 200 iş yeri ve 7 bin 500 üyeye ulaştıklarını belirterek, "Tam 1 yıl önce Mezitli Kart uygulamasını başlattık. Mezitli Kart ayrıcalığını tüm Mersinliler ve Mezitlililer taşıyor. Cüzdanlarında Mezitli Kartı olanlar pek çok avantajdan yararlanmaktalar. Kartımız ekonomik yönden fayda sağlarken, aidiyet duygusu da yaratmaktadır. Mezitlili olmanın ayrıcalıklı olduğunu da bu kartımız göstermiş oluyor. Bu başarının en büyük mimarları kart görevlileri Elif ve Kübra Hanımdır. Gerçekten de halkla olan ilişkilerini gayet iyi kurdukları için Mezitli Kart başarıya ulaştı. Mezitli Kart'ı bir çok belediye örnek aldı. Bir çok üniversitede araştırma konusu oldu. Türkiye'de pek çok belediye de bu kart uygulamasına başladı. Mezitli Kart'ın bu çalışanları, bu başarının öncüleridir. Ben onlara teşekkür ediyorum. Mezitli halkı da bizlere güvendiği için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

'İçinde Sadece Hizmet Var" sloganıyla yola çıkan Mezitli Kart, kazandırmış olduğu ayrıcalıklar dışında bir yıl içerisinde, "Anneler Günü', sosyal hizmetlerdeki çocuklar ile huzurevlerindeki yaşlıları bir araya getirdiği kahvaltı, "Anne Baba Okulu', "Kış Gelmeden Yardımlar Gelsin" kampanyası, AKUT ile birlikte "Yıldız Dağı" gezisi, yeni yıla girerken belirlenen 10 aileye gıda yardımı ve down sendromlu çocuklarla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Mezitli Kart 1. Yılını Kutladı

Mezitli Kart 1. Yılını Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim