• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Metrobüs kaza yaptı trafik felç oldu

Metrobüs kaza yaptı trafik felç oldu
E-5 Karayolu Okmeydanı yönünde bir otomobil sollama yapacağı sırada önce metrobüs bariyerlerine, ardından aydınlatma direğine çarptı. Kaza nedeniyle trafik felç olurken, metrobüs seferleri de aksadı.

E-5 Karayolu Okmeydanı yönünde bir otomobil sollama yapacağı sırada önce metrobüs bariyerlerine, ardından aydınlatma direğine çarptı. Kaza nedeniyle trafik felç olurken, metrobüs seferleri de aksadı.

220420141113383123290.jpg

Kaza saat 09.00 sıralarında E-5 Karayolu Okmeydanı mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Kasım Güzeloğlu idaresindeki 34 ZA 5440 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halindeki Hila Kıraç yönetimindeki 34 TU 6297 plakalı cipi sollamak istedi. Güzeloğlu sollama yapacağı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce metrobüs bariyerlerine, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Bu sırada Hila Kıraç da kaza yapan araca çaptı.

Kaza sonucu sürücü Kasım Güzeloğlu yaralanırken, araçlarda hasar meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Güzeloğlu, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle E-5 Karayolu Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken, aydınlatma direğinin metrobüs yoluna düşmesi nedeniyle de seferler tek şeritten kontrollü olarak verilmeye başlandı.

Kazayı gören bir vatandaş, “Beyaz araba hızlı geliyordu. Sonra beyaz arabayla çarpıştı ardından bariyerlere çarptı. O kontrolünü kaybedince beyaz araba da ona vurdu. Sonra geldik yardım ettik. Yaralının durumu şuan iyi” dedi.

Güzeloğlu’nun sollamak istediği aracın sürücüsü Hila Kıraç ise, “Diğer şeritten giderken araç bana çarptı. Çarptıktan sonra döndü ve bariyerlere çarptı. Bende ona çarptım” ifadelerini kullandı. Kazanın ardından araçlar çekiciyle, metrobüs yoluna düşen direk de vinç yardımıyla kaldırıldı. Araçların ve direğin kaldırılmasıyla trafik normale dönerken, temizlik görevlileri karayolu ve metrobüs yolu üzerinde temizlik çalışması yaptı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim