• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Metin2 Pvp İle Kazanç Sağlama

Metin2 Pvp İle Kazanç Sağlama
Kurucuların metin2 pvp adreslerini açarken bir takım giderleri olduğundan dolayı bu yola çıkarken bu metin2 pvp giderlerini göze alarak bir yola çıkıyor.

Kurucuların metin2 pvp adreslerini açarken bir takım giderleri olduğundan dolayı bu yola çıkarken bu metin2 pvp giderlerini göze alarak bir yola çıkıyorlar ancak geri dönüş gelirleri olduklarını da unutmamak gerek . Eğer kullanıcılar için bağımlılık yapmanın dışında keyif verici bir metin2 pvp adresi oluşturulabilirse oldukça iyi gelirleler elde edebileceksiniz. Gelir elde ederken diğer metin2 pvp adresleri bu durumu sabotaj etmek amacı ile hack saldırılarında bulunabilirler ki ilk gelirleri güvenlik sistemlerine yatırım yaparak gelecek olan gelirin devamlılığı sağlanabilir bu şekilde aksi halde tatlı gelen para kısa bir süreli tatlılık olarak kalacaktır. Devamlılığı sağlamanın dışında oyuncuların oynadığı metin2 pvp adresinin güvenliğini sağlamak hem oyunculara güven verecek hem sizi rahat ettirecektir.

Metin2 Pvp Serverler Kazanç Miktarı

Bazen yapılan işin ne kadar tuttuğunu ne kadar kazanç sağladığını refleks olarak merak etmeye başlarız ki bu durum ülkemizde çok sık görülen bir durumdur yani örnek olarak bir oyuncu oynadığı metin2 pvp serverler ne kadar para kazandığını bazen merak edebiliyor . Başlar başlamaz milyarlar para kazanmayı bekleyen kişiler bu işi en baştan bırakabilir çünkü böyle bir durum söz konusu olsaydı 1600 tane değil 16 bin tane metin2 pvp server adresi olurdu . Kazanç miktarı olarak önce 200 ile 1000 TL arası kazanmaya başlayabilirsiniz . Oyuncu sayısı ne kadar artmış olursa kazanç da buna oranla artacaktır. Sabırlı olduğunuz her an başarıya giden bir adım olacak. Kitle arttığı zaman oyun içerisinde satacağınız metin2 pvp serverlere ait eşyalar ile de para kazanarak geliri 10 bin yapabilirsiniz .

Pvp Serverler Neden Tercih Seçeneği Var ?

Oyuncuların pvp serverler arasında ki türler arasından seçim yapılması isteniyor çünkü her oyuncunun pvp serverler içerisinden beklentileri aynı değildir . Bu yüzden  wslik pvp serverler oynamak isteyen birisine tutup da emek pvp serverler oynatmak işkence gibi olacaktır . Bu gibi durumların yaşanmaması için pvp serverleri türlere ayırarak oyunculara seçme şansı bırakılıyor ki 1600 tane seçeneği vardır.

pvp_server_1.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim