• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Metin Gündoğdu: "Evet diyenin de hayır diyenin de başımızın üstünde yeri var"

Metin Gündoğdu: "Evet diyenin de hayır diyenin de başımızın üstünde yeri var"
16 Nisan'a yapılacak olan halk oylaması için ilçe ilçe ziyaretlerde bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Aybastı ve Kabataş sakinleri ile...

16 Nisan'a yapılacak olan halk oylaması için ilçe ilçe ziyaretlerde bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Aybastı ve Kabataş sakinleri ile bir araya geldi.

Aybastı'yı ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ve İlçe Başkanı Fazlı Eren ile Aybastı Merkez İlkokulunu ardından ilçe sakinlerini ve esnafları ziyaret etti. Aybastı'da muhtarlarla bir araya gelerek 16 Nisan'daki referandum hakkında görüş alışverişinde bulunan Metin Gündoğdu, Aybastı Din Görevlileri Derneği'ni de ziyaret etti. İlçede yaşayan Dursun Akbalık Hoca ile buluşan Gündoğdu, ardından Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ve İlçe Başkanı Fazlı Eren ile Sadıklar Derneğinin konuğu oldu. Aybastı İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları mensupları ile bir araya gelen Metin Gündoğdu şunları söyledi: "Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden birine gidiyor. 16 Nisan'daki referandum normal bir genel seçim değildir. Bunun telafisi yoktur. Söz konusu olan Türkiye'nin ve milletimizin makus talihinin yenilmesidir. "Evet" diyenin de "hayır" diyenin de başımızın üstünde yeri vardır. Biz kutuplaştırıcı değil kucaklayıcı siyasetten yanayız. Dünyada ne kadar şer odağı varsa hayır için çalışıyor. Avrupa'nın otopark yetersiz, havalandırma çalışmıyor gibi komik bahanelerle bakanlarımızın konuşmalarını engellemesi işin gerçek yüzünü ortaya koyuyor. Bunlara en iyi cevabı 16 Nisan'da Aybastı'dan, Kabataş'tan Akkuş'tan tüm Ordu'dan, Türkiye'den vereceğiz."

Aybastı Kaymakamı Refik Özsoy'u, hükümet konağını ve esnafları ziyaret eden Milletvekili Gündoğdu temaslarını tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

Kabataş ilçesinde Kaymakamlık bünyesinde düzenlenen ve ilçe idare amirlerinin tamamının hazır bulunduğu toplantıya katılan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Kabataş'a yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Ardından ilçenin manevi şahsiyetlerinden Şidlü Dede Türbesi'ni ziyaret etti. Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Fatih Titiz, İlçe Başkanı Yakup Akçay ile Kuzköy Mahallesi'nde şehit aileleri ile bir araya gelen Metin Gündoğdu, bu toplantının ardından muhtarlar ile buluşarak 16 Nisan süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kabataş'a bağlı Alankent Mahallesi'ne de giden Metin Gündoğdu burada ilçe sakinleri ve esnafları ziyaret etti. Kabataş ilçe teşkilatı, gençlik kolları, kadın kolları, partinin kuruluşundan bugüne dek görev yapanlar, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Gündoğdu, "Görüyorum ki diğer ilçelerimiz gibi Kabataş'da 16 Nisan'da evet mührü vurmak için bekliyor. 15 Temmuz'da verdiğimiz Milli Mücadele'nin düşmanlarına karşı verilecek en güzel cevap evettir. Büyük ve istikrarlı bir Türkiye için, krizlere teslim olmayarak bir sistem için 16 Nisan'da Ordulular olarak Evet diyeceğiz" dedi.

Metin Gündoğdu: "Evet diyenin de hayır diyenin de başımızın üstünde yeri var"

Metin Gündoğdu: "Evet diyenin de hayır diyenin de başımızın üstünde yeri var"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim