• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve kar uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve kar uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinde Bartın, Sinop, Samsun, Silahlı Güç ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin, akşam saatlerinden itibaren, Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı Karadeniz

Yağışların çoğunlukla yağmur ve sağanak, Ardahan etraflarında kar şeklinde olması ilave ediyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hasisesi ile beraber, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don vakası bilave ediyor. Hava sıcaklığının, İç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı düşünülüyor.
 
HAVA SICAKLIĞI :Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR :Genellikle güneyli yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR
 
SİS, BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu gece ve yarın (Cumartesi) Sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde pus ve sis hadisesi ile birlikte yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA : Parçalı, zamanla bölgenin batı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
 
EGE : Parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
AKDENİZ : Parçalı, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Göller Yöresi ile Hatay çevrelerinde pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
İÇ ANADOLU : Parçalı, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
BATI KARADENİZ : Parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Sinop çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ : Parçalı ve çok bulutlu; Trabzon, Rize, Artvin ve Bayburt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde gerçekleşmesi bekleniyor. Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
DOĞU ANADOLU : Parçalı ve çok bulutlu; bölgenin kuzeydoğu kesimleri ile Van çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU : Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim