• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Metehan Babaş’dan Birliktelik Çağrısı

Metehan Babaş’dan Birliktelik Çağrısı
Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü aynı zamanda Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Babaş, Kastamonuspor 1966'ın kalan maçlarında birliktelik...

Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü aynı zamanda Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Babaş, Kastamonuspor 1966'ın kalan maçlarında birliktelik çağrısında bulundu.

Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü, Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Babaş, Kastamonuspor 1966'nın geride bıraktığı üç haftayı değerlendirerek, kalan altı maç için birliktelik çağrısında bulundu.

Kastamonuspor'un 2013 yılında profesyonel liglere veda ettiğini ve bir sonraki sezon ise yerel lige düşmesinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Babaş, "Bugün Kastamonuspor taraftarlarının tüm üzüntüleri geçmişte kaldı. 22 ay gibi kısa bir sürede yeniden profesyonel liglere dönen takımımız bitime altı hafta kala en yakın rakibinin yedi puan önünde 3. Lig'in zirvesinde yer almaktadır. Bu büyük bir başarıdır. Bu büyük başarının yakalanmasında Kastamonuspor 1966'nın mimarı Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş'ın katkısı çok büyüktür. Büyük bir Kastamonuspor taraftarı olan Belediye Başkanımız Tahsin Babaş'ın gösterdiği hedef doğrultusunda çalışmalarımızın süreceğine ve en kısa sürede bu hedefe ulaşılacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Erzincanspor, Manavgatspor ve Bayburt Grup Özel İdare karşılaşmalarıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü, Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Babaş, şunları söyledi: "Erzincan ve Manavgatspor mağlubiyetleri tabi ki tüm taraftarlarımızı üzdü. Ancak herkes şunu iyi bilmeli ki bu mağlubiyetlere futbolcularımız, yönetimimiz ve teknik ekibimiz daha fazla üzüldü. Sonuçta büyük bir emek verilerek Kastamonuspor bu duruma getirildi. Takımımız iki karşılaşma üst üste kaybetmesine rağmen en yakın rakibinin altı puan önünde lider durumdaydı. Her futbol takımında olduğu gibi takımımız form düşüklüğü yaşadığı dönemler oldu. Bazı kesimler bunu krize çevirmek istedi. Ancak rakiplerin bu planları tutmadı. Kastamonuspor'un hamurundaki büyük birliktelik alevlendi. Pazar günü Bayburt'u Gazi Stadı'nda 2-0 gibi net bir skorla geçerek rakibimizin birini şampiyonluk yarışı dışında bıraktık. En yakın rakibimizin önünde yedi puanla zirvede yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluk hiçbir zaman rehavete dönüşmeyecek. Geride kalan altı maçımıza aynı büyük birliktelik ruhuyla çıkarak şampiyonluk sevincini yaşayacağımızdan en ufak bir şüphem yoktur. Geride kalan karşılaşmalarımızda taraftarımızdan tek isteğim takımlarını her zamankinden daha fazla sahiplenmeleridir"

"HENTBOLDA AVRUPA KUPASINA ODAKLANDIK"

Hentbol Bayanlar Süper Ligi temsilcisi Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'yle ilgili de açıklamalarda bulunan Babaş, Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Yeni Mahalle Belediyespor ile oynanan karşılaşmada sakatlıkların takımı etkilediğini söyledi. Takımın tamamen Cumartesi ve Pazar günü oynayacağı Challenge Cup Yarı Final mücadelesine odaklandığını sözlerine ekleyen Babaş, "Ukrayna Takımı HC Karpaty ile evimizde önemli iki maç oynayacağız. Bu müsabakalardan mutlu bir şekilde ayrılıp Avrupa kupasında finale yükselmek ve bu kupaya bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Hatta Türkiye'de henüz hiçbir takımın başaramadığı Avrupa Kupası'nı almak ve ilimize getirmek arzusundayız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim