• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Metal sektörü 3T Fuarı'nda buluştu

Metal sektörü 3T Fuarı'nda buluştu
Metal İşleme Sektörü işbirliği ile Yağmur Fuarcılık tarafından düzenlenen 3T Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı,...

Metal İşleme Sektörü işbirliği ile Yağmur Fuarcılık tarafından düzenlenen 3T Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı, 14. kez kapılarını açtı.

3T Fuarı'na bu yıl yurtiçi ve yurtdışından temsilcilikleri kanalıyla Danimarka, A.B.D., Almanya, Kanada, Tayvan, Çin, İtalya, İsviçre, Avusturya, İngiltere, Hollanda, Finlandiya, Japonya, Kore, Hindistan, Güney Kore, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, Portekiz, Polonya, Belçika, İsveç ve Türkiye olmak üzere 250'den fazla firma katıldı.

Fuarda, metal işleme teknolojisi sektörü ziyaretçilerine zengin bir içerik sunuldu. Ziyaretçiler; CNC dik-yatay işlem merkezi ve torna tezgahları, talaşlı imalat makineleri, metal-sac işleme makineleri, yüzey işleme makineleri, hidrolik-eksantrik presler, kaynak makineleri ve ekipmanları, kaynak otomasyon sistemleri, kaynak ve dolum malzemeleri, fiber lazer sistemler, kalıp sistemleri, otomasyon teknolojileri, CAD-CAM sistemleri, CNC plazma kesim makineleri, kumlama makineleri ve kabinleri, sanayi tekerlekleri, çubuk sürme sistemleri, tel erozyon makineleri, hızlı delik delme makineleri, endüstriyel robotlar, lazer kesme sistemleri, şerit testere tezgahları, markalama makineleri, yan sanayi ürünleri, elektrik motorları-redüktörler, kesici-delici-tutucu takımlar, hırdavat ve el aletleri, endüstriyel yağlar, vibrasyon makineleri, boru-profil makineleri, rulman, konveyör sistemleri, delikli sac, ölçüm cihazları ve sistemleri gibi metal işleme teknoloji zincirinin tamamına ulaşma şansını yakalıyor.

3T Fuarı, bu yıl İzmir Gaziemir'deki Fuar İzmir Alanı'nda gerçekleşiyor. 13 bin metrekarelik C holünde 14'üncü kez kapılarını açan 3T Fuarı, 10-13 Mart 2016 tarihleri arasında açık olacak. Fuar 10-12 Mart 2016 günleri 10.00-19.00, 13 Mart Pazar günü ise 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.Cihan

Metal sektörü 3T Fuarı'nda buluştu

Metal sektörü 3T Fuarı'nda buluştu

Metal sektörü 3T Fuarı'nda buluştu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim