• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Mesut Bakkal: Umutluyum, herkesten destek bekliyorum

Mesut Bakkal: Umutluyum, herkesten destek bekliyorum
Antalyaspor ile sahasında 0 - 0 berabere kalan Medicana Sivasspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal, ligde kalma yolunda hala umudunu koruduğunu ve taraftardan...

Antalyaspor ile sahasında 0 - 0 berabere kalan Medicana Sivasspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal, ligde kalma yolunda hala umudunu koruduğunu ve taraftardan destek beklediğini söyledi. Bakkal, "Devam etmemiz lazım, yani bundan 3 hafta önce dağınık oynayan bir Sivasspor burada 5 - 6 tane gol pozisyonuna giriyorsa buna devam etmemiz gerekiyor. Hakikaten umutluyum, herkesten destek bekliyorum en ufak bir şey bizi aşağı çeker." dedi.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Bakkal, "Oynanan oyun, ortaya konan mücadele, insanların tepkisini çekecek kadar gol pozisyonuna girme bunlar bizim için hep artı. Hep beraber çok zor bir süreçten geçiyoruz." şeklinde konuştu.

"Futbolcularımızla birlikte hafta başından beri sonuca yansıtmak için inanılmaz derece çalıştık ve iyi mücadele ettiler." diyen Bakkal, "Şöyle baktığınız zaman yüzde 70 top Sivasspor'un elinde ve net 5-6 tane pozisyonumuz var atamadık. Tabi ki üzüldük ama gelirken de söylemiştim, 14 hafta var diye şimdi 11 hafta ve 33 puan var. Bazıları olumsuz olabilir ama ben şimdi gideceğim, tesislerde toparlanma antrenmanı yapacağım, yarın sabah yine aynısını yapacağım. Bu süreç devam edecek, hop diye bir anda çıkılmaz." ifadelerini kullandı.

"TARAFTARDAN 11 HAFTA DAHA DESTEK RİCA EDİYORUM"

"Tepkiler normal, taraftarın tepkisini gayet iyi anlıyorum, acılarını da biliyorum ama 11 hafta daha hep oldukları gibi destek rica ediyorum" şeklinde taraftara çağrı yapan Teknik Direktör Mesut Bakkal, şöyle devam etti:

"11. haftanın sonunda da ne olacaksa olacak zaten. Gerçekten de umutsuz değilim. Çünkü ortaya mücadele eden ve pozisyon üreten bir takım çıktı. Atamadık olmadı, kafa toplamız, altı pastan kaçırdığımız toplar var. Bireysel olarak sıralarsak hepsini sıralamamız gerekiyor ama kazanma coşkusu olan bir takımda ısrar etmemiz gerekiyor. O bize sonucu getirecek. Yani bugün yensek de sonraki maçları almasaydık lig bitiyor muydu? 20 puanla yine küme düşüyordunuz. Aramızdaki 4-5 puanlık farklar bence hiç önemli değil. Devam edeceğiz, bazen 5 hafta üst üste kapattığı oluyor, böyle umutlu bakmak zorundayız. Bu takım bana umut veriyor bunu hiç abartmıyorum. Kötü olsalar zaten söylerim açıkça. Ama seyircinin tepkisi oyuncunun denemesini engelliyor biraz daha sevelim, çünkü 11 hafta var. Buradan çıkacaksak hep beraber çıkacağız, ama net bir şey söylersem aslan gibi oynayan bir Sivasspor vardı."

"TARAFTARDAN ÇİÇEK Mİ BEKLİYORUZ?"

Maç sonrası bazı Sivassporlu taraftarlar ile Aatıf arasında yaşanan gerginlik ile ilgili soruya ise Bakkal, Aatıf ile ilgili bir sorun olmadığını belirterek, "Taraftardan çiçek mi bekliyoruz. Ne yapacaklar, burada direneceğiz. Bana da arkamdan "sen nasıl oyuncu değiştiriyorsun " diyende oluyor. Bu konuda ne bekliyorsunuz yani, herkesin yüreği yanmış. Aatıf ile ilgili bir şey yok. Biz onunla bir yola çıktık. Bir kızgınlıkla olmuş olabilir. 24 - 25 kişi bu yola başladık ve öylede bitireceğiz. Ama olumlu ama olumsuz. Olumlu olması için de mücadele edeceğiz." diye cevap verdi.

"HAKİKATEN UMUTLUYUM"

Burhan Eşer'in sakatlığının biraz sıkıntıya sebep olduğunu kaydeden Mesut Bakkal, "Devam etmemiz lazım, yani bundan 3 hafta önce dağınık oynayan bir Sivasspor burada 5-6 tane gol pozisyonuna giriyorsa buna devam etmemiz gerekiyor. Sizden de destek bekliyorum, en ufak bir şey bizi aşağı çeker. Hakikaten umutluyum, gider Mersin'i yenerim gelir Kasımpaşa'yı da yenerim, ne var bunda yani, 3'te 3 yaparım. Bunu yapabilecek bir inançla ortaya çıktık zaten." ifadesini kullandı.

EROL MALKOÇ: İLERİYE DOĞRU DAHA İYİ FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Erol Malkoç da Her iki takım için de önemli bir maça çıktıklarını ve iyi bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Sivasspor bence çok iyi bir takım. Bireysel çok özellikli futbolcuları var. Bu durumda olmaları gerçekten şaşırtıcı. Bizim açımızdan bakarsak, 2. yarı yeni oyuncularımız geldi. Takım olmamız 1-2 hafta alacaktı bunu da yaşadık. Gençlerbirliği ve sonraki maç ama şuan bizim takım iyi daha da iyi olacağız. Rakımın yüksek oluşu bizi olumsuz etkiledi, ilk 15-20 dakikasından sonra oyundan düştük. Sivasspor'un 3-4 pozisyonuna karşılık bizim de iki pozisyonuz oldu, Serdar ve Lazarevic'in teke tek pozisyonları. Lig devam ediyor. Aradaki puan farkını korumamamız bizim için önemli. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Kasımpaşa maçını iyi bir sonuçla atlatırsak iyi olur. İleriye doğru daha iyi futbol oynamaya çalışacağız."

ETO'O'NUN ÇİN'E TRANSFERİ

Malkoç bir soru üzerine Eto'nun Çin'e gideceği iddialarını da yalanladı. Öyle bir şeyin olmadığını söyleyen Malkoç, "Buna kulüp karar verir ama Eto'o Antalyaspor'u çok seviyor, biz de Eto'o ile beraber olmaktan çok mutluyuz. Öyle bir şey olacağını tahmin etmiyorum. Bildiğim kadarıyla Çin'de transfer sezonu da kapandı." dedi.

Cihan

Mesut Bakkal: Umutluyum, herkesten destek bekliyorum

Mesut Bakkal: Umutluyum, herkesten destek bekliyorum

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim