• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Mesut Bakkal: Çocuklar inşallah uğur getirir

Mesut Bakkal: Çocuklar inşallah uğur getirir
Medicana Sivassporlu futbolcular, Kanser Haftası nedeniyle tedavi gören çocuklarla bir araya gelerek onlara moral verdi.

Medicana Sivassporlu futbolcular, Kanser Haftası nedeniyle tedavi gören çocuklarla bir araya gelerek onlara moral verdi. Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Burada olmaktan oyuncularımızla birlikte o kadar çok mutluyuz ki, son günlerde yaptığımız en güzel organizasyon diyebilirim. İnşallah çocuklar bize de uğurlu gelecektir." dedi.

Hafta sonu sahasında Bursaspor'u ağırlayacak olan Medicana Sivasspor'da futbolcular, moral için Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kanser tedavisi gören çocukları ziyaret etti.

Hastanenin konferans salonunda gerçekleşen ve oyuncuların tam kadro katıldığı etkinlikte, Teknik Direktör Mesut Bakkal ve oyuncular, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara forma hediye etti. Çocuklar en mutlu günlerinden birini yaşadı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Teknik Direktör Mesut Bakkal ve oyunculara, Kanser Haftası'nda çocuklara moral vermek amacıyla yaptıkları anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

"BENİM ANNEM DE KANSER HASTASIYDI"

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, rahmetli annesinin de aynı hastalığı taşıdığı için çocukları çok iyi anladığını söyledi. Böyle bir organizasyon için teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini ve sevinerek geldiğini kaydeden Bakkal, şöyle devam etti:

"Ben de rahmetli annemle 6 yıl uğraştım. Sıkıntıları o kadar iyi biliyorum ki, inşallah, bu gelişimiz yavrularımıza şifa olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Burada olmaktan oyuncularımızla birlikte o kadar çok mutluyuz ki, son günlerde yaptığımız en güzel organizasyon diyebilirim. İnşallah çocuklar bize de uğurlu gelecektir. Hepinize geçmiş olsun."

"ONLARI MUTLU ETMEK ÇOK SEVİNDİRİCİ"

Kaleci Korcan Çelikay da bu tür ziyaretlerin çocukları mutlu ettiği için kendilerini de sevindirdiğini belirterek, "Aileler çocuklarıyla birlikte böyle bir sıkıntı yaşıyor. Çok zorlu bir süreç geçiriyorlar, umarım en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Biraz olsun onlara moral verebildiysek ve iyileşmelerine bir katkı sağlayabilirsek çok seviniriz." dedi.

Programa, Medicana Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten, Cumhuriyet Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü Doç. Dr. Murat Kangalgil ile çocukların aileleri ve hastane personeli katıldı.

Cihan

Mesut Bakkal: Çocuklar inşallah uğur getirir

Mesut Bakkal: Çocuklar inşallah uğur getirir

Mesut Bakkal: Çocuklar inşallah uğur getirir

Mesut Bakkal: Çocuklar inşallah uğur getirir

Mesut Bakkal: Çocuklar inşallah uğur getirir

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim