• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Messi ve Rihanna Antalya Arena’da futbol oynayacak

Messi ve Rihanna Antalya Arena’da futbol oynayacak
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 16 Temmuz'da Antalya'da yapılacak Eto'o Vakfı'nın 10'uncu yıl kutlamasında dünyaca ünlü futbol yıldızı...

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 16 Temmuz'da Antalya'da yapılacak Eto'o Vakfı'nın 10'uncu yıl kutlamasında dünyaca ünlü futbol yıldızı Messi ile pop şarkıcısı Rihanna'nın Antalya Arena'da futbol oynayacağını söyledi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve Yönetim Kurulu kırmızı beyazlı takımın geçen sezon değerlendirmesi önümüzdeki sezon hedefleri ve transfer politikaları hakkında bilgiler verdi. Sezon başında hedeflerinin ligi ilk 10 takım arasında bitirmek olduğunu ve 9'uncu sırada yer aldıklarını belirten Başkan Gencer, ligin 5 hafta daha uzaması halinde Avrupa kupalarına katılma şanslarının bile olabileceğini ifade etti.

Başkan Gencer, Türkiye'de maç başı seyirci ortalamasında 6'ncı, Avrupa'da 98'inci sırada yer alan Antalyaspor'un yeni sezondaki hedefinin ise Türkiye'de ilk 4'e, Avrupa sıralamasında da ilk 50 takım arasında olduğunu kaydetti.

ETO'O YENİ SEZONDA ANTALYA'DA

Eto'o ve Jose Morais projesinin devam edeceğini dile getiren Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Bu yıldan itibaren bu projenin devam etmesi için yönetim olarak maddi manevi anlamda üzerimize düşeni yapacağız. Karcemarkars ile defalarca konuştuk. Belki 3 defa anlaştık değişik dönemlerde. Fiyatı 800 bin dolardan 1.1 milyon euro'ya Osmanlıspor'a görüştüğü söyleniyor. Artık Karcemarkas ile ilgilenmiyoruz. Bu tip oyuncular yüzünden Türk futbol takımları birbirine zarar vermesin. Kaleci Fornezzi ile devam edeceğiz. Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan ile de 1-2 gün içerisinde imza atacağız. Beşiktaş'tan Serdar Kurtuluş'ta yarından itibaren Antalyaspor'da. İsmail Aissatı yarından itibaren aramızda olacak." diye konuştu.

RONALDINHO VE ETO'O GÖRÜŞECEK

Ronaldinho ile Eto'o'nun 6 Haziran'da Londra'da buluşacaklarına dikkat çeken Gültekin Gencer, "Geçen yıl Ronaldinho bizi evine davet etmişti. Biz Eto'o transferi sonrası boyumuzu, kilomuzu biliyorduk. Netice olarak şehrin dinamikleri bu transfer için seferber olmalı. Eto'o örneğinden sonra şehir turizmcileri, seçilmiş atanmışları Ronaldinho transferinde bizi zorlaması lazım. Geçen yıl kimse inanmıyordu Eto'o'yu Davraz kampında gördük. Biz buna inandığımız takdirde bu yaz kampında Eto'o ve Ronaldinho'yu birlikte görürüz. Yeter ki şehir istesin." dedi.

MESSİ VE RİHANNA ANTALYA'DA

Eto'o vakfının 10'uncu yıl kutlaması hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Gencer, Türkiye karması ile dünya karmasının maç yapacağını hatırlattı. Organizasyonun en ince ayrıntısına kadar özenle hazırlandığını ifade eden Başkan Gencer şunları söyledi:

"Dünyaca ünlü futbol yıldızı Messi ile pop yıldızı Rihanna ilk defa Antalya Arena'da futbol oynayacak. Böyle bir organizasyonun Antalya'da olması büyük bir gurur. Çoğu kent veya takımın böyle bir tanıtım için milyonları gözden çıkarabilecekken Antalyaspor'un ise bu organizasyondan milyonlar seviyesinde gelir elde etmesini bekliyoruz."

Toplantıda ayrıca kombine bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre, indirimli kombine bilet fiyatları, kale arkası alt tribünü 160 TL, kale arkası üst tribünü 200 TL, doğu üst tribünü 400 TL, doğu alt tribün 500 TL, batı üst tribün 500 TL, batı alt tribün ise 750 TL'den satışa çıkacak. Haziran ayından sonra ise kombine bilet fiyatları kale arkası alt tribünü 200 TL, kale arkası üst tribün 240 TL, doğu üst tribün 500 TL, doğu alt tribünü ve batı üst tribün 600 TL, batı alt tribünü ise 850 TL olarak belirlendi.

Cihan

Messi ve Rihanna Antalya Arena’da futbol oynayacak

Messi ve Rihanna Antalya Arena’da futbol oynayacak

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim