• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Mersinli Ünlü Oyuncu Onur Yaprakçı, Filinta dizisinde

Mersinli Ünlü Oyuncu Onur Yaprakçı, Filinta dizisinde
Ramazan ayı boyunca TRT 1’de yayınlanan “Zeyrek ile Çeyrek: Bir Ramazan Temaşası”nda oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren yakışıklı oyuncu Onur Yaprakçı, Filinta dizisinde Şefik karakteri ile yeniden sevenleriyle buluşuyor.

Mersinli Ünlü Oyuncu Onur Yaprakçı, oynadığı televizyon dizileri ile Mersin’in gururu olmayı sürdürürken son günlerde de adından sıkça söz ettiriyor. 

Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Zeyrek ile Çeyrek: Bir Ramazan Temaşası” adlı dizede “Şefik” karakterini canlandıran ve oyunculuğu ile izleyenlerin gönlünde taht kuran genç oyuncu Yaprakçı, aynı rolünü bir Osmanlı polisiyesi olan “Filinta” dizisinde de sürdürecek.

Serhat Tutumluer, (Boris Zaharyas), Mehmet Özgür (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Onur Tuna (Filinta Mustafa), Naz Elmas(Azize), Damla Aslanalp (Lara Zaharyas), Hakan Yufkacıgil (Sansar Cemil), Kayra Şenocak (Hasan), Yosi Mizrahi (Esad Paşa), Kamil Güler (Foto Abdullah), Reshad Strik (Zülfü), Kemal Zeydan (Zeyrek), Serhan Ernak (Çeyrek), Ceren Yılmaz (Hatice), Feyza Işık (Gülbahar) gibi dev oyuncu kadrosunda Şefik karakteri ile “Filinta” adlı dizide sevenlerinin karşısına çıkacak olan yakışıklı oyuncu Onur Yaprakçı, bundan sonraki süreçte de adından sıkça söz ettirmeyi sürdüreceğe benziyor.

“Filinta” dizisinde oynayacak olmanın gururunu yaşadığını kaydeden yakışıklı oyuncu Onur Yaprakçı, “Yapım şirketimin uygun gördüğü üzere “Zeyrek ile Çeyrek” dizisinde canlandırdığım Şefik karakteri ile yine TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Filinta” dizisinde devam edeceğim. Tüm Es Film çalışanlarına, oyuncu arkadaşlarıma ve büyüklerime hayırlı ve bereketli bir sezon diliyorum” dedi.

Filmin konusu

Filinta Mustafa adlı ana karakterin, Osmanlı dönemlerinde geçen olayları irdeleyerek suçluları bulması, gizemi çözmesi ve zekasını ustaca kullanması konu ediniyor. 

Galata Kadısı Gıyasettin Hatemi ve yetiştirdiği Galata Amiri Filinta lakaplı Mustafa'nın maceraları televizyon izleyicisi ve dizi severler ile paylaşılıyor.

11899218_10207478592152542_819647042_o.jpg

maxresdefault.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim