• BIST 9664.29
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Mersin’deki Patlama

Mersin’deki Patlama
Mersin'de bir apartmanda meydana gelen ve 1 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan patlamanın, mutfak tüpünün açık bırakılması sonucu...

Mersin'de bir apartmanda meydana gelen ve 1 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan patlamanın, mutfak tüpünün açık bırakılması sonucu odaya dolan gazın sıkışmasından kaynaklandığı ileri sürüldü.

Bugün öğle saatlerinde, merkez Yenişehir ilçesi Dumlupınar Mahallesi 1508. Sokak'taki 72 Evler Sitesi A Blok 4. katta meydana gelen patlamada polis intihardan şüpheleniyor. Patlama sonrasında olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, olayda hayatını kaybeden Gülten Palo'nun (44) intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor. Patlamanın meydana geldiği dairenin mutfağında oturur vaziyette cesedi bulunan Palo'nun, mutfak tüpünü açık bırakarak intihara yeltendiği, oda içerisine dolan gazın sıkışması sonucu patlamanın meydana geldiği düşünülüyor.

Bu arada, patlama evde büyük hasara neden olurken, patlamanın şiddetiyle kırılan cam ve beton parçalarının metrelerce uzağa fırladığı görüldü. Patlamada ağır yaralanan Burhan Palo'nun ambulansla kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürerken, patlama anında binanın önünde bulunan Menevşe Duman ile kucağındaki 6 aylık torunu Ali Ayaz Özayaz da hafif şekilde yaralandı. Duman ve minik torunu, Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan, patlama sonrası hem bomba imha ekipleri hem de diğer birimler güvenlik şeridi çekilen evde inceleme yaparken, Gülten Palo'nun cesedi ise savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

BİNADAN "BAKİ" ADLI KÖPEK YARALI KURTARILDI

Diğer yandan patlamanın meydana geldiği evde yaralanan "Baki" isimli bir süs köpeği ise Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Veteriner Hizmetleri Daire Başkanlığı ekiplerince binadan çıkarılarak tedavisi için hayvan barınağına götürüldü. Köpeğin götürülüşü sırasında bir hayvan severin, "Baki'yi nereye götürüyorsun" diyerek ağlaması dikkat çekti.

Mersin’deki Patlama

Mersin’deki Patlama

Mersin’deki Patlama

Mersin’deki Patlama

Mersin’deki Patlama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim