• BIST 9568.98
  • Altın 2470.376
  • Dolar 32.4448
  • Euro 34.4779
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu
Mersin Uluslararası Bisiklet Turu "Tour Of Mersin'in üçüncü gününde, genel klasman ve yokuş klasmanında birinciliği Torku Şeker Spor Continental takımından...

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu "Tour Of Mersin'in üçüncü gününde, genel klasman ve yokuş klasmanında birinciliği Torku Şeker Spor Continental takımından Nazım Bakırcı göğüslerken, etap klasmanı birincisi ise Hollanda'nın Cyclingteam Join-S De Rijke takımından Groen Ike oldu.

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun üçüncü etabı Tarsus'ta, Tarsu AVM'den start alarak Mersin Özgecan Barış Meydanı'nda sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Bisiklet Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen bisiklet turunun üçüncü gününde sporcular 136 kilometrelik parkuru 4 saatte tamamladı.

Turun sonunda kazanan sporcular ödüllerini aldı. Genel klasmanda birinci Torku Şeker Spor Continental takımından Nazım Bakırcı olurken, sporcunun ödülünü Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel verdi.

Etap klasmanı birincisi Hollanda'nın Cyclingteam Join-S De Rijke takımından Groen Ike olurken, Türkiye Torku Şeker Spor Continental takımından Nazım Bakırcı ikinci, Türkiye Brisa Spor takımından Bulgar sporcu Hristov Stefan Koychev üçüncü oldu. Sporcular ödüllerini Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel'den aldılar.

Tour Of Mersin'in üçüncü gün etabına Türk takımları damgasını vurdu. Torku Şeker Spor Continental takımından Nazım Bakırcı, genel klasman lideri olarak sarı mayoyu giyerken aynı zamanda yokuş klasmanında Mersin'in simgesi turuncu mayonun da sahibi oldu. Sprinter klasmanı birinciliğinde mavi mayo ödülünü ise Belarus Minks Cycling takımından Siarhei Papok aldı.

Tarsus AVM Kapısı özel ödül birincisi Torku Şekerspor takımından Rasim Reis oldu. İkinci Brisa Spor takımından Onur Balkan, üçüncü ise Kapadokya Bisiklet Spor Kulübü takımından Süleyman Koç oldu.

Sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından Mersin Üniversitesi Dans Topluluğu hiphop ve Halk Oyunları grubu ile Salsapark Bachata Grubu dans gösterileriyle yarışları izlemeye gelen Mersinlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim