• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Mersin İdmanyurdu’nda Önceki Dönemin Hesapları Mercek Altına Alınıyor

Mersin İdmanyurdu’nda Önceki Dönemin Hesapları Mercek Altına Alınıyor
Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, önceki yönetimin hesaplarının, bağımsız hesap uzmanlarınca inceleneceği bildirildi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, önceki yönetimin hesaplarının, bağımsız hesap uzmanlarınca inceleneceği bildirildi.

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, Vali Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın desteği ile 11 Ocak 2016 tarihindeki olağanüstü genel kurulda göreve gelen yeni yönetimin, kongrede verdiği söz doğrultusunda geçmiş dönem hesaplarını bağımsız hesap uzmanlarına inceletme kararı aldığını söyledi.

"KAHRAMANLI DÖNEMİ İNCELENECEK"

Alınan karar doğrultusunda 8 yıl kulüp başkanlığı yapan Ali Kahramanlı dönemindeki hesapların inceleneceğini ifade eden Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, "Geçen sezon elde edilen başarıya rağmen, yüklü miktarda borcu olan kulübümüzün oluşturulacak bağımsız denetçiler heyeti tarafından geriye dönük olarak mali yapısının incelenmesi ve tüm gelir ve giderlerinin ayrıntılı olarak incelenmesine yönetim kurulumuzca oy birliği ile karar verilmiştir" dedi.

Kulübün yüksek miktarlarda borç altında olması nedeniyle transfer tahtasının açılamadığını da hatırlatan Altındere, şöyle devam etti:

"Yeni yönetime seçilen tüm arkadaşlar iş dünyasında başarılı olmuş, tanınmış kişilerdir. Kulübün geçmiş dönem hesapları ile ilgili olarak bir çok kesimde ortaya çıkmış olan soru işaretlerinin giderilmesi ve varsa usulsüzlüklerin tespiti için derhal geriye dönük tüm hesapların bağımsız denetçiler tarafından incelenmesi kararı aldık. İnceleme sonuçlarını da tüm kamuoyuyla paylaşacağız ve internet sitemizde de yayınlayacağız. Yeni yönetim olarak sportif başarının yanında şeffaflık ve hesap verilebilirliğin en temel amaçlarımızdan biri olduğunu kamuoyuyla paylaşmak isteriz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim