• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Ligde bitime 4 hafta kala, Galatasaray bugün Mersin deplasmanına çıkıyor.

Haftaya lider giren Cim Bom, koltuğu korumayı planlarken, Hamza hoca öğrencileriyle yaptığı toplantıda, “İpler elimizde diyorduk, artık gerçekten öyle.

Sözün bittiği yerdeyiz, kazanıp keyfimize bakalım” dedi. Galatasaray kritik virajda... Ligde üst üste Gaziantep, Akhisar ve Konya’yı devirip liderlik koltuğuna kurulan Sarı-Kırmızılılar, bitime 4 hafta kala bugün Mersin İdmanyurdu deplasmanına çıkıyor.

Cim Bom’da plan, bu haftayı da lider kapatarak, şampiyonluk yolundaki rakipleri baskı altına almak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kritik mücadele öncesi öğrencileriyle kısa süren bir toplantı yaptı.

“Artık sözün bittiği yere geldik” diyen Hamza hoca, “Birçok kez iplerin bizim elimizde olduğunu söylemiştik, artık gerçekten de öyle.

Şurada 4 maçımız kaldı, 4 tane final. Bunların hepsini kazanırsak, kimin ne yaptığına bakmadan şampiyon olacağız. Doğal olarak sözün bittiği yerdeyiz. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz, kazanıp keyfimize bakalım” ifadesini kullandı.

‘Hedefleri hiç önemli değil’

Önlerindeki hiçbir maçın kolay geçmeyeceğini özellikle vurgulayan Hamzaoğlu, “Rakibin hedefi var mı, yok mu, önemli değil. Önemli olmadığını Konya maçında gördük. Eğer sahada Galatasaray varsa, elbette ki karşımızdaki rakip bizi yenmek isteyecektir. Onun için tüm motivasyonu bu maça ayırmalıyız” diye konuştu.

‘Telaş yok, sakin oynayalım’

Erken gol bulmak istediklerini, ancak Konya maçında bunun sıkıntısını yaşadıklarını da hatırlatan Hamza hoca, “Baskı kurmak ile acele oynamak aynı şeyler değil. Evet işi erken bitirelim, stres yaşamayalım diyoruz ama son maçta gol bulma telaşı bize hata yaptırdı. Daha sakin kalmalıyız. Basit hatalardan uzak durup, önümüze gelen fırsatları değerlendirebilirsek, yenemeyeceğimiz takım yok” açıklamasını yaptı.

Bahislerde favori Galatasaray

Spor Toto Süper Lig’de bugün itibariyle 31. haftaya girilirken, İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi. Buna göre Galatasaray, 1.95’lik oranla şampiyonluğun favorisi konumuna yükseldi. Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna 2.10, Beşiktaş’ınkine ise 3.25 oran veriliyor. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye 2.15, Galatasaray’a 2.25, Beşiktaş’a ise 2.60 veriliyordu.

Arena’da ecel teri dökmüştü

Galatasaray ile Mersin’in, ligin ilk yarısındaki kapışması nefes kesmişti. Sarı-Kırmızılı ekip, 2 kere geriye düştüğü rakibi karşısında 2-1’den gelip, mücadeleyi 3-2 kazanmayı başarmıştı. O maçta Galatasaray’ı galibiyete taşıyan gollerin ilkini Güven Varol kendi kalesine atmıştı. Diğer goller de Burak ve Umut’tan gelmişti. Mücadelenin son dakikalarında Vederson kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bırakmıştı.

Muhtemel 11'ler

STAT: Mersin Stadı
SAAT: 19.45
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Ali Palabıyık

MERSİN
Muammer
Serkan Balcı
Mitroviç
Servet
Vederson
Murat Ceylan
Khalili
Nakoulma
Oktay
Pedriel
Welliton
T.D.: Rıza Çalımbay

GALATASARAY
Muslera
Sabri
Semih
Hakan
Telles
Selçuk
Melo
Emre
Sneijder
Yasin
Burak
T.D.: Hamza Hamzaoğlu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim