• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Mersin GİAD’lı Kadınlardan Çocuklara Ayakkabı Ve Oyuncak

Mersin GİAD’lı Kadınlardan Çocuklara Ayakkabı Ve Oyuncak
Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) Kadınlar Kurulu tarafından yürütülen "Mersin GİAD Yerel Esnafın Yanında" projesi kapsamında, Yanpar...

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) Kadınlar Kurulu tarafından yürütülen "Mersin GİAD Yerel Esnafın Yanında" projesi kapsamında, Yanpar Köyü'ndeki çocuklara ayakkabı ve oyuncak dağıtıldı.

Mersin GİAD Kadınlar Kurulu örnek bir projeye daha imza attı. Kadınlar Kurulu tarafından yürütülen "Mersin GİAD Yerel Esnafın Yanında" projesi ile yerel esnaftan alınan ayakkabılar ve üyelerden toplanan oyuncaklar sahiplerini buldu. Mersin'in Yanpar Köyü'nde bulunan Gökkuşağı İlkokulu'nda okuyan öğrencilere ayakkabı ve oyuncak dağıtan Mersin GİAD Kadınlar Kurulu üyeleri, projenin ikinci ayağını da tamamladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol, soğuk kış aylarının da gelmesiyle birlikte Mersin'in köylerinde eğitim gören çocuklara kışlık ayakkabı ve anaokulu için oyuncak dağıtıklarını belirtti. İzol, "Esnafa destek projemizin devamı sayılan ve eğitime verdiğimiz değerin başlangıcı olarak köy okullarındaki öğrencilerimize böyle bir destekte bulunma kararı aldık. Mersin GİAD Kadınlar Kurulu olarak aldığımız kararla önce yerel esnafa, sonra da çocuklarımıza aynı anda nasıl faydalı olabiliriz diye düşünürken bu proje aklımıza geldi. Hem yerel esnaftan alışveriş yaparak onlara fayda sağlıyoruz hem de aldığımız ürünlerin hedefine ulaşmasını sağlıyoruz. Amaçladığımız bu projelerin sorunsuz bir şekilde ilerlemesine katkıda bulunan Kadınlar Kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Köy okullarımızda zor şartlar altında eğitim gören evlatlarımıza bir nebze de olsa katkımız oldu ise ne mutlu bizlere" dedi.

Projelerin devam edeceğini vurgulayan Nalan İzol, yakın zamanda daha farklı projelere imza atacaklarını söyledi.

Gökkuşağı İlkokulu Müdürü Mehmet Eroğlu ise bu yardımlardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bizim öğrencilerimiz son derece çalışkan, başarılı ve azimli çocuklar. Bizler çocuklarımıza eğitim anlamında elimizden gelen desteği sunmaya çalışıyoruz ama maddi anlamda destek sağlama konusunda sıkıntılarımız var. Böylesi güzel ve anlamlı bir projede bizim okulumuzu ve öğrencilerimizi mutlu ettikleri için Mersin GİAD Kadınlar Kurulu'na öğrencilerim adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Mersin GİAD’lı Kadınlardan Çocuklara Ayakkabı Ve Oyuncak

Mersin GİAD’lı Kadınlardan Çocuklara Ayakkabı Ve Oyuncak

Mersin GİAD’lı Kadınlardan Çocuklara Ayakkabı Ve Oyuncak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim