• BIST 9524.59
  • Altın 2489.882
  • Dolar 32.5225
  • Euro 34.7073
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Mersin Büyükşehir Belediyespor, şansızlığını kırdı

Mersin Büyükşehir Belediyespor, şansızlığını kırdı
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, İstanbul Üniversitesi'ni yenerek 4 maçlık aradan...

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, İstanbul Üniversitesi'ni yenerek 4 maçlık aradan sonra galibiyetle tanıştı. Genel Menajer Melahat Aydın, "4 haftadır şansız mağlubiyet alıyorduk. Bir anda alt sıralara geriledik. Bu galibiyetin başlangıç olmasını istiyoruz ve kalan 4 maçımızdan galip ayrılmak hedefindeyiz. İnşallah alacağımız galibiyetlerle play-off'a kalırız" dedi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 22. haftasında geçtiğimiz hafta sonu evinde İstanbul Üniversitesi'ni 85-59 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, ligdeki 9. galibiyetini aldı. Ligde oynadığı 13 maçtan da mağlup ayrılan Mersin ekibi, 31 puanla 10. sırada yer alıyor. 22 maçta rakip potaya bin 506 sayı atan turuncu beyazlı ekip, potasında bin 592 sayı gördü. Bu hafta sonu evinde Samsun Canik Belediye'yi ağırlayacak olan Mersin ekibi, bu maçı kazanıp, tekrardan bir galibiyet serisine başlamak istiyor.

"4 hafta şansız mağlubiyetler aldık"

İstanbul Üniversitesi ve Samsun Canik Belediye maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, geçtiğimiz 4 haftada şansız mağlubiyetler aldıklarını belirterek, "İstanbul Üniversitesi maçından önce oynadığımız 4 maçta istemediğimiz, beklemediğimiz mağlubiyetler yaşadık. Bir anda alt sıralara geriledik. Tabi bu maçların içinde ligin en üstünde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi ve Fenerbahçe maçları da vardı. Zor maçlar oynadık. İstanbul Üniversitesi'ni yenerek bir nevi şansızlığımızı kırdık. Evimizde etkili oyun ve iyi mücadele ederek güzel bir galibiyet aldık. Bu galibiyetin bir başlangıç olmasını istiyoruz. Çünkü play-off'a kalmamız için artık puan kaybına tahammülümüz yok. Biz bütün maçları kazanıp, üstümüzde bulanan rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah hedeflerimize ulaşırız" diye konuştu.

"Samsun Canik Belediye maçı zorlu geçecek"

Evlerinde oynayacakları Samsun Canik Belediye maçının zor geçeceğinin altını çizen Aydın, "Rakibimiz her ne kadar bizim altımızda bulunsa da gerçekten güçlü bir ekip. Bizi evimizde bir zorlu maç daha bekliyor. Özellikle rakibimiz düşme potasının içine yakın bir yerde. O yüzden onlarda ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtıp, iyi mücadele edeceklerdir. Tabi biz sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız. İyi bir başlangıç, iyi bir mücadele ve iyi bir sonuçla maçı tamamlamak istiyoruz. İnşallah galibiyetle maçtan ayrılacağız. Bu maçın ayrı bir önemi de evimizde oynayacağımız son maç. Bu maçtan sonra kalan 3 maçımızın hepsini deplasmanda oynayacağız. Kendi seyircimiz önünde oynayacağız son maçı kazanıp, taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Ben bunu başaracağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim