• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Mersin Büyükşehir Belediyesi Evi Yanan Aileye Sahip Çıktı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Evi Yanan Aileye Sahip Çıktı
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Silifke ilçesinde yaşadıkları evde yaklaşık iki ay önce elektrik kontağından çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılamaz...

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Silifke ilçesinde yaşadıkları evde yaklaşık iki ay önce elektrik kontağından çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılamaz hale gelen Kamil ve Ayşe Karaçivi çiftine sahip çıktı.

Pazarkaşı Mahallesi'nde bir evde çıkan yangında Karaçivi ailesinin evi ve eşyaları yanarak, kullanılamaz hale geldi. 3 çocuğu ve eşi ile birlikte 2 odalı evde yaşamını sürdürürken, çıkan yangının ardından zor durumda kalan Karaçivi'nin yardım isteğine Mersin Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı.

Mağdur aileye anında yanıt veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, evin zarar gören odalarını yeniledi. Öncelikle duvarlarını ve ev içindeki hasar gören yerleri yeniden onaran Büyükşehir Belediyesi, evin elektrik tesisatını tamamen değiştirdi. Ardından, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Müdürü Atilla Erden aileyi ekiplerle birlikte ziyaret ederek, evin ana ihtiyacı olan eşyalarını yeniledi. Evin ana ihtiyaçları olan beyaz eşya ve oturma grupları, mağdur aileye Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Şube Müdürlüğü aracılığıyla teslim edildi.

Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı Talihsiz olayın ardında Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hemen harekete geçtiğini ve kullanılamaz hale gelen evi yeniden inşa ettiklerini aktarırken, "Mersin Büyükşehir Belediyesi ekibimizde evin eşyalarını tamamladı ve evi tekrar yaşanabilir hale getirdik. Ailemiz yaşantısına yine aynı evinde kaldığı yerden devam edecek. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Destek talebinden kısa bir süre geçmesine rağmen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yardım aracını kapılarında gören Karaçivi ailesi, verilen destek nedeniyle duygu dolu anlar yaşadı. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ev eşyaları yenilenen Kamil ve Ayşe Karaçivi çifti, kendilerine destek olan ve zor günlerinde yardım elini uzatan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür etti.

Kamil Karaçivi, yapılan yardımın küçümsenemeyeceğini vurgulayarak, "İyi ki Büyükşehir var. Talebimize anında yanıt verdiler ve bizi zor durumdan bir nebze de olsa kurtardılar. Allah Büyükşehir Belediyemizden ve Başkanımız Burhanettin Kocamaz'dan razı olsun" diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Evi Yanan Aileye Sahip Çıktı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Evi Yanan Aileye Sahip Çıktı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Evi Yanan Aileye Sahip Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim