• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

‘Merkezim Her Yerde’ okul temsilcileriyle

‘Merkezim Her Yerde’ okul temsilcileriyle
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Merkezim Her Yerde" isimli etkinlikler kapsamında okul temsilcileri buluşması...

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Merkezim Her Yerde" isimli etkinlikler kapsamında okul temsilcileri buluşması düzenlendi.

Düzenlenen buluşma etkinliği Kırıkkale Kültür Merkezinde yapıldı. Kırıkkale Gençlik Merkezi ve okullar arasında iletişimin sağlanması, Gençlik ve Spor Bakanlı ve Gençlik Merkezinin proje ve faaliyetlerinin okul temsilcilerinin aracılığıyla okullarda öğrenim gören tüm gençlerimize duyurulması, gönüllü çalışmaları özendirmek amacıyla hazırlanan buluşmada il ve ilçelerdeki okul temsilcileri birlikte olmanın heyecanını paylaştılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasında Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, "Kırıkkale Gençlik Merkezimizin düzenlediği bu program ile sizlerle burada buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlik Merkezi faaliyet ve projeleriyle hem eğitim hayatınızda hem de sosyal yaşantınızda boş zamanlarınızı daha etkin ve verimli geçirmenizi sağlamak, sizlerle birlikte gücümüze güç katarak omuz omuza Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sloganı olan "Güçlü Bir Türkiye" en büyük hedeflerimizdendir. Bu hedeflerimiz doğrultusunda siz değerli temsilcilerimizle daha çok buluşacağız proje ve faaliyetlerimizle birlikte yol alacağız. Bu vesile ile başta siz değerli okul temsilcilerimize ve bu programda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Etkinliğin devamında Kırıkkale Gençlik Merkezi akademi çalışmaları, kulüp faaliyetleri ve projeleriyle ilgili slayt gösterimi yapıldı ve ardından gönüllü gençlerden Rüveyda Nur Olcar, 30 Kuş isimli şiiri katılımcılara sundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan "Yörelerimiz" projesine ilk defa katılan Iraklı göçmen öğrenciler, duygu ve düşüncülerini katılımcılar ile paylaştı ve Gençlik Merkezi Müzik Kulübü hazırladıkları eserlerle katılımcıların hoş vakit geçirmesini sağladı.

‘Merkezim Her Yerde’ okul temsilcileriyle

‘Merkezim Her Yerde’ okul temsilcileriyle

‘Merkezim Her Yerde’ okul temsilcileriyle

‘Merkezim Her Yerde’ okul temsilcileriyle

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim