• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Merkezefendili Çocuklar Oyuncak Ve Kitaplarını Baharlarlı Mahallesi’ndeki Çocuklarla Paylaştı

Merkezefendili Çocuklar Oyuncak Ve Kitaplarını Baharlarlı Mahallesi’ndeki Çocuklarla Paylaştı
Merkezefendi Belediyesi, "Yaşam Paylaştıkça Güzel" projesi kapsamında şehrin bir çok yerine yerleştirdiği oyuncak ve kitap kumbarası sayesinde topladığı...

Merkezefendi Belediyesi, "Yaşam Paylaştıkça Güzel" projesi kapsamında şehrin bir çok yerine yerleştirdiği oyuncak ve kitap kumbarası sayesinde topladığı kitapları Baharlar Mahallesi'ndeki çocuklara armağan etti.

Baharlar Ortaokulu'nda düzenlenen törene Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tavas Belediye Başkan Vekili İsmail Başlı, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, Okul Müdürü Hilmi Önemli ve öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, projeyle Baharlarlı öğrencilere destek olan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve proje paydaşlarına teşekkür ettiğini belirtti .İlkhan, "Eğitim bir ülkenin geleceği demektir. Dolayısıyla hükümetimiz eğitimle ilgili projeler geliştirdi. Devletimiz de en büyük bütçeyi eğitime ayırıyor. Yetmediği yerlerde de yerel yönetimler destek oluyor. "Yaşam Paylaştıkça Güzel" projesi kapsamında Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu, toplanan materyalleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Bölgenin insanı olarak Tavas'ı da bu projeye dahil etti. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın eğitime katkılarını arttırarak sürdüreceğini inanıyorum"dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, " Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm okullarımızla bu projeyi gerçekleştirdik. Belediye olarak sosyal ve kültürel projeler kapsamında Türkiye genelinde marka belediye olmak istiyoruz. Önde gelen belediyelerden bir olmak istiyoruz. Bunun için yoğun gayret gösteriyoruz. Projelerimizi hazırlarken her yaş kitlesini, toplumun her kesimine ulaşıyoruz. Siyasi ayrım gözetmeksizin hizmetlerimizi herkese sunuyoruz. Bu kampanya sayesinde topladığımız kitap ve oyuncaklarımızı sizlere getirdik.Yine özel bir okulumuz bu projeye özellikle TEOG hazırlık kitapları babında katkı koydu. Bu kitaplar hiç kullanılmadı. Onlarıda öğrencilerimize sunacağız. Bu projeye destek olan tüm herkese Baharlarlı öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum"dedi.

Tören sonrası Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve diğer protokol üyeleri öğrencilere havlu, kitap, not defteri, oyuncak ve balon dağıttı.

Merkezefendili Çocuklar Oyuncak Ve Kitaplarını Baharlarlı Mahallesi’ndeki Çocuklarla Paylaştı

Merkezefendili Çocuklar Oyuncak Ve Kitaplarını Baharlarlı Mahallesi’ndeki Çocuklarla Paylaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim