• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Merkezefendi’den Şehzadeler’e Ziyaret

Merkezefendi’den Şehzadeler’e Ziyaret
Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve beraberindeki heyet Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve beraberindeki heyet Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. 2014 yerel seçimlerinin ardından yeni kurulan iki merkez ilçe olduklarını ifade eden Başkan Çelik, belediyelerin kuruluş çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunacaklarını belirtti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Denizli Merkezefendi Belediyesinin de Şehzadeler Belediyesi gibi 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından kurulduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Merkezefendi Belediyemiz 30 Mart 2014 tarihinde bizim gibi yeni kurulmuş bir belediyedir. Merkezefendi Belediyemiz bizim gibi bir taraftan kuruluş çalışmalarını sürdüren, bir taraftan da hizmet etmeye çalışan bir belediye. Değerli Belediye Başkanımız bugün bu ziyaretleri ile bizi çok mutlu ettiler. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu'nu, başkan yardımcılarını ve birim müdürlerimizi Fatih'in, Kanuni'nin şehri Şehzadeler'de ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bugün yeni kurulan iki belediye olarak fikir alışverişinde bulunacağız. Kuruluş sürecinde birbirimizin neler yaptıklarını konuşacağız. Başkanımızın şahsında tüm Denizlili hemşehrilerimize selamlarımızı ve saygılarımızı yolluyoruz. Medya aracılığı ile başkanımızın hizmetlerini takip ediyoruz." dedi.

"FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ"

Merkezefendi ve Şehzadeler Belediyeleri olarak kuruluş sürecinde yaşanan zorluklar ve yapılan hizmetler ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunmak için Manisa'ya geldiklerini ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, "Şehzadeler Belediye Başkanımıza bugün bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz gün kendisiyle görüşmemiz olmuştu. Bu gün de istişarelerde bulunmak amacıyla Belediye başkanımızın ziyaret ettik. Her iki belediyemiz de 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından kurulan merkez ilçe belediyeleri. Bu nedenle birbirimiz ile çok fazla paylaşacağımız ve istişare edeceğimiz hususlar olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle bizi misafir ettikleri için değerli başkanımıza çok teşekkür ediyor, Manisalı hemşehrilerimize selamlarımızı iletiyoruz" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na Manisa'da yetişmiş olan padişahların resimlerinin bulunduğu şilt ve mesir macunu hediye etti.

Merkezefendi’den Şehzadeler’e Ziyaret

Merkezefendi’den Şehzadeler’e Ziyaret

Merkezefendi’den Şehzadeler’e Ziyaret

Merkezefendi’den Şehzadeler’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim