• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Merkezefendi Kadınlar İçin Yürüdü

Merkezefendi Kadınlar İçin Yürüdü
Merkezefendi Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Delikliçınar Meydanı'ndan belediye binasına kadar yaklaşık 100 kişiyle yürüdü.

Merkezefendi Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Delikliçınar Meydanı'ndan belediye binasına kadar yaklaşık 100 kişiyle yürüdü. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu yürüyüşte bayanlara karanfil dağıttı.

Merkezefendi Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla önemli bir organizasyona imza attı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu ile birlikte belediye meclis üyeleri, belediye personeli, okul başkanları meclisinden oluşan yaklaşık 100 kişilik grup Delikliçınar Meydanı'ndan Merkezefendi Belediye binasına kadar yürüyüş yaptı. Yürüyüşe katılanların ellerinde "Merkezefendi Belediye Meclisi aldığı kararla 8 Mart 2015 Dünya Kadınlar Gününü Merkezefendi'de Özgecan Aslan'a ithaf etmiştir', "8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun" yazılı dövizler yer aldı. Başkan Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu "Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun" diyerek Gazi Bulvarı'ndaki kadınlara karanfil hediye etti. Karanfili alan kadınlar hem şaşırdı hem de Başkan Subaşıoğlu'na teşekkür etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediye Meclisi'nde alınan kararla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Merkezefendi'de Özgecan Aslan'a ithaf edildiğini ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, "Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Bugünü Merkezefendi Belediyesi olarak aldığımız bir kararla Özgecan Aslan'a ithaf etmiştik. Bu sene yine Merkezefendi Belediye Meclisi olarak tüm partilerden arkadaşlarımızla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yürüyüşümüzü Özgecan Aslan'a ithaf ettik. Bütün personelimizle ve meclis üyelerimizle farkındalık adına karanfil dağıtarak kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz" dedi.

Merkezefendi Kadınlar İçin Yürüdü

Merkezefendi Kadınlar İçin Yürüdü

Merkezefendi Kadınlar İçin Yürüdü

Merkezefendi Kadınlar İçin Yürüdü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim