• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Merkezefendi Belediyesi’nden 800 Bin TL’lik Anaokulu

Merkezefendi Belediyesi’nden 800 Bin TL’lik Anaokulu
Merkezefendi Belediyesi Yeni Mahalle'ye 800 bin TL'ye anaokulu yaptıracak.

Merkezefendi Belediyesi Yeni Mahalle'ye 800 bin TL'ye anaokulu yaptıracak.

Denizli Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

İmkanları ölçüsünde eğitime destek verdiklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğulu, "Bugün özellikle Yenimahalle, İlbade, Alparslan ve Gümüşçay Mahallelerimize hizmet verecek olan dört mahallenin tam ortasında Belediyemize ait arsa üzerine 6 derslikten oluşan anaokulunun yapımına dair protokolü imzalamak için buradayız. İnşallah yapılmakta olan bu anaokulumuzun önümüzdeki eğitim öğretim döneminin başlangıcı Eylül ayında bütün tefrişatıyla hazırlanmış vaziyette faaliyete girmesini arzu ediyoruz. Bu dört mahallemize hizmet edecek olan anaokulumuzun hayırlı olmasını diliyor, Sayın Valimize ve Milli Eğitim Müdürümüze bizlere vermiş oldukları destek ve teşviklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak bizim hedefimiz; Türkiye'de eğitim alanında; eğitim kalitesi, fiziki şartlar, sportif başarı ve sınavlardaki başarı hususlarında öne çıkan ilçelerden biri olmak. Özetle Merkezefendi Belediyesi olarak eğitim konusunda Türkiye'de derece yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Vali Şükrü Kocatepe ise Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na teşekkür ederek," Bugün özel projeli bir anaokulu yapmak üzere protokole imza atacaklar. Ben kendilerine tekrar tekrar teşekkürlerimizi sunuyorum. Denizli'de eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve kalitenin arttırılması amacıyla fiziki şartların iyileştirilmesi konularındaki katkıları gerçekten şükranı şayan, takdire değerdir. Kendisine belediye hizmetleri olarak gerçekleştirdiği güzel hizmetlerinden, milli eğitime, sağlığa ve diğer konulara yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Denizlimizin geleceği açısından son derece önemli ve güzel gelişmeler. Başarılar diliyor, sağlık ve mutluluğunun daim olmasını temenni ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Yeni Mahalle Anaokulu'nun protokolü Vali Şükrü Kocatepe ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından imzalandı. İsminin verildiği Yeni Mahalle'de yaptırılacak olan Anaokulu, zemin kat 6 derslikli olacak ve 800 bin TL'ye mal olacak.

Merkezefendi Belediyesi’nden 800 Bin TL’lik Anaokulu

Merkezefendi Belediyesi’nden 800 Bin TL’lik Anaokulu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim