• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Merkezefendi Belediyesi Gönül Köprüsü Oldu

Merkezefendi Belediyesi Gönül Köprüsü Oldu
Denizli Ayyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri örnek bir davranışa imza attı.

Denizli Ayyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri örnek bir davranışa imza attı. Öğrenciler, Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Yaşam Paylaştıkça Güzel" projesi kapsamında topladıkları kitapları Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na teslim etti.

Merkezefendi Belediyesi'nin gerçekleştirdiği "Yaşam Paylaştıkça Güzel" projesi kapsamında ilçede belirlenen noktalara kitap ve oyuncak kumbaraları yerleştirilmişti. İlçe sakinlerinin kumbaralara bıraktıkları kitap ve oyuncaklar Merkezefendi Belediyesi tarafından diğer ilçelerdeki okullara veriliyor. Bu anlamda çok özel bir okuldan örnek bir davranışa imza atıldı. Denizli Ayyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Tuğçe Yeler, Taha Yeler, Tuğçe Sarıkaya, Kazım Sarıkaya, Ülkü Ünal, Yaşar Ünal, Ümmü Kaçmaz tarafından kitap toplandı. Kitaplar Denizli Ayyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Yusuf Akar, Okul Müdürü Melahat Kılınç, Öğretmenler Özge Güntürk, Fatih Serttaş, Öğretmen Merve Bayar ve öğrenciler Tuğçe Yeler, Taha Yeler, Tuğçe Sarıkaya, Kazım Sarıkaya, Ülkü Ünal, Yaşar Ünal, Ümmü Kaçmaz ile birlikte Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na getirildi. Başkan Subaşıoğlu okul idaresini ve öğrencileri makamında kabul etti. Öğrenciler ve Başkan Subaşıoğlu uzun uzun sohbet etti. Öğrenciler ziyaret sonunda Başkan Subaşıoğlu ile birlikte hatıra fotoğraf çekildi.

Duyarlı bir davranış sergileyen Denizli Ayyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin emaneti olan kitaplar şimdi ilçelerde bulunan okullara gönderilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz bugün duyarlı bir davranış sergiledi. "Yaşam Paylaştıkça Güzel" projemiz kapsamında kendileri kitap toplayarak bizlere teslim etti. Ben ilçelerdeki öğrencilerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin emanetlerini oralara ulaştıracağız" dedi.

Merkezefendi Belediyesi Gönül Köprüsü Oldu

Merkezefendi Belediyesi Gönül Köprüsü Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim