• BIST 9441.89
  • Altın 2500.822
  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.7549
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Merkezefendi Belediyesi 2.yaşını Kutladı

Merkezefendi Belediyesi 2.yaşını Kutladı
Merkezefendi Belediyesi'nin Nisan ayı ilk meclis toplantısında pasta kesilerek 2. yaş kutlandı.

Merkezefendi Belediyesi'nin Nisan ayı ilk meclis toplantısında pasta kesilerek 2. yaş kutlandı. Pastayı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Grup Başkan Vekili Erdal Otçu, CHP önceki dönem Grup Başkan Vekili Ali Şaşmaz ve MHP Grup Başkan Vekili Metin Karakurt kesti.

Merkezefendi Belediyesi'nin Nisan ayı ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda encümen üyeleri, meclis başkan vekilleri, meclis divan kâtibi asil ve yedek üye, plan ve bütçe komisyonu, imar ve bayındırlık komisyonu, genel işler komisyonu, çevre ve sağlık işleri komisyonlarının seçimi gerçekleştirildi. Buna göre Encümen Üyeliklerine Halil Hilmi Bozca, Hüseyin Aktürk ve Hasan Serter, Meclis 1. Başkan Vekilliğine Erdal Otçu, Meclis 2. Başkan Vekilliğine Mahir Altuğ, Meclis Divan Kâtibi Asil Üyeliklere Süreyya Kaya ile Şükran Atmaz, Yedek Üyeliğe Şevki Demir ve Mahir Altuğ seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu'na da Fatih Aydemir, İbrahim Uzunoğlu, Bahtiyar Mat, Osman Erdemir ve Hamdi Soylu seçilirken, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nda Yusuf Görgüç, Şevki Demir, Ayhan Mazıoğlu, Orhan Karaca ve Ebru Leman Kalkan yer aldı. Genel İşler Komisyonu'nda da Nuran Sözgen, Mahir Altuğ, Fazıl Altıntaş, Fatma Atsay ve Yusuf Garip bulunuyor. Çevre ve Sağlık İşleri Komisyonu'nda da Şükran Atmaz, Kamuran Taşdan, Selma Yıldız, Ayşe Hazer ve Metin Karakurt yer alıyor.

30 Mart 2014 tarihinde Denizli'nin büyükşehir olmasından sonra merkez ilçelerden biri olan Merkezefendi, 2. Yılını kutluyor. Bu anlamda Merkezefendi Belediyesi'nin Nisan ayı ilk meclis toplantısında pasta kesilerek 2. yaş kutlandı. Pastayı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Grup Başkan Vekili Erdal Otçu, CHP önceki dönem Grup Başkan Vekili Ali Şaşmaz ve MHP Grup Başkan Vekili Metin Karakurt kesti.

Merkezefendi Belediyesi 2.yaşını Kutladı

Merkezefendi Belediyesi 2.yaşını Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim